Політика конфіденційності

Ми в Lesozoh прагне захистити вашу конфіденційність. Наша мета полягає в тому, щоб надати вам позитивний досвід на наших сайтах і при використанні наших додатків, продуктів і послуг, в той же час, зберігаючи вашу особисту інформацію, як визначено нижче, безпечних. Наша практика конфіденційності описані нижче. Ця політика конфіденційності охоплює всі Lesozoh Продукти і Lesozoh сайти. Відвідуючи Lesozoh сайти, використовуючи Lesozoh продукти або надання нам вашої особистої інформації (як визначено нижче), ви приймаєте та погоджуєтесь з практикою, умовами, описаними в цій політиці конфіденційності.

Lesozoh хоче зробити Lesozoh сайти легко переміщатися і Lesozoh продукти легко для вас використовувати. Ми постійно вдосконалюємо сайти Lesozoh і Lesozoh продукти, щоб зробити їх більш зручними для користувачів.

Для зручності ми будемо використовувати такі терміни в цій політиці конфіденційності: «Lesozoh», «наш», «нас» або «ми» означає Lesozoh Industries, Inc. «Lesozoh сайти» включають в себе всі сайти Lesozoh включаючи, але не обмежуючись Lesozoh.com і e2accessories.com. «Lesozoh продукти» включає в себе всі Lesozoh і E2 фірмових продуктів і / або послуг.

Види інформації, що підпадають під політикою конфіденційності

Lesozoh може збирати як особисту інформацію та інформацію неособистого характеру. «Особиста інформація» означає будь-яку інформацію, яка може бути використана для ідентифікації. Деякі приклади особистої інформації включають в себе ваше ім'я, адреса, адреса електронної пошти та номер телефону. «Неособистого інформація» означає інформацію, яка сама по собі не може бути використана для ідентифікації. Деякі приклади неособистого інформації включають в себе дані про використання, які стосуються Lesozoh сайти і Lesozoh продукти, мовні переваги і погляди Lesozoh сторінки сайту.

Інформація може бути зібрана і / або анонімними. Коли інформація узагальнюються, вона об'єднується з інформацією про інших клієнтів і користувачів. Коли інформація анонімні, Персональна інформація видаляється з зібраних даних і залишилася частини даних, що містять тільки неличная інформацію, є переорієнтований для внутрішнього або зовнішнього застосування, такі як, наприклад, щоб визначити, скільки користувачів конкретного маршрутизатора включають в себе інтернет-включений телевізор в домашній мережевому середовищі, або скільки користувачів переглянули конкретний веб-сайт або відео реклами. Сукупна інформація, яка включає в себе особисту інформацію вважається персональною інформацією, поки вона не була анонімною. Знеособлена інформація вважається не є особистою інформацією. В цілому, дані про використання зібраних при відвідуванні Lesozoh сайти або використовувати Lesozoh продукти агреговані і анонімний, так що не ідентифікує вас особисто, і тому не є особистою інформацією.

Веб-сайти Lesozoh і Lesozoh продукти не спрямовані, і не Lesozoh свідомо збирати особисту інформацію від дітей у віці до 13 років Якщо ми повідомили, що ми зібрали особисту інформацію дитини у віці до 13 років, ми видалимо що Персональна інформація від наших систем. Якщо ви вважаєте, що ми могли б необережно зібрали особисту інформацію від або про дитину у віці до 13 років, будь ласка, зв'яжіться з нами за адресою customerservice@Lesozoh.com.

Як ми збираємо інформацію

Ми можемо збирати і обробляти такі дані про Вас:

Інформація , яку ви нам дати . При заповненні форм на веб - сайтах Lesozoh або листуватися з нами по телефону, електронній пошті, в чаті або в іншому випадку, ви можете надавати нам інформацію про Вас, яка може включати в себе особисту інформацію. Це включає в себе інформацію , яку ви надаєте при реєстрації на сайтах Lesozoh, зареєструйтесь або повернути Lesozoh продукт, підписатися на будь-який з наших послуг, знайти продукт, розмістити замовлення на веб - сайтах Lesozoh, брати участь в соціальних функцій засобів масової інформації на веб - сайтах Lesozoh, прийняти участь в конкурсі , просування по службі або опитування, участь в заході, скачати прошивку або інший контент , або коли ви повідомляєте про проблему Lesozoh сайти або Lesozoh продукти або іншим чином запросити підтримку. Персональна інформація ви даєте нам може включати ваше ім'я, адреса, адреса електронної пошти, номер телефону та іншу контактну інформацію, фінансову і інформацію про кредитну картку і будь-яку іншу інформацію , яка може бути використана для ідентифікації вашої особистості.

Інформація , яку ми збираємо про вас . Ми можемо автоматично збирати інформацію , коли ви використовуєте Lesozoh сайти або Lesozoh продукти, в тому числі:

Технічна інформація, в тому числі Інтернет-протоколу ( «IP») адреса, що використовується для підключення комп'ютера або іншого пристрою до Інтернету, тип і версія браузера, налаштування часового поясу, плагін для браузера типів і версій, операційної системи і платформи та мовні уподобання. Ця інформація все зазвичай надається вашим веб-браузером, і ми не спеціально просити його.

Інформація про відвідування Lesozoh сайти, в тому числі повні уніфіковані покажчики ресурсу ( «URL»), відвіданих через та з веб-сайтів Lesozoh (включаючи дату і час); продукти, які ви переглядали або шукали; раз відповіді сторінки; скачати помилки; тривалість відвідин певних сторінок; відео дивився; інформаційна сторінка взаємодії (наприклад, прокручування, клацання миші, і кадр); і методи, використовувані для перегляду від сторінки.

Будь-який номер телефону або адресу електронної пошти, який використовується в службу технічної підтримки / послуг.

Інформація , яку ми отримуємо з інших джерел . Ми тісно співпрацюємо з третіми особами , які надають нам послуги ( в тому числі, наприклад, бізнес - партнерів, субпідрядників в технічних, оплати і доставки послуг, рекламних мереж, аналітика постачальників, пошук постачальників інформації, кредитних довідкових агентств) , і ми можемо отримати інформацію про Вас від них.

Як ми використовуємо інформацію

Ми можемо використовувати інформацію, яку ми збираємо для ряду цілей. Ці цілі будуть відповідати тієї причини, ви надали нам інформацію, або для безпосередньо пов'язаної мети. Користі ми робимо такої інформації включають в себе наступне:

  • • Для того, щоб налаштувати обліковий запис для вас на Lesozoh сайти або Lesozoh продукти.
  • • Для того, щоб полегшити вашу покупку Lesozoh продукції.
  • • Для перевірки справжності використання вашого облікового запису або покупки і / або використання продукту Lesozoh.
  • • Для того, щоб зареєструвати Lesozoh продукт в нашій базі даних продуктів.
  • • Для того, щоб виконати наші зобов'язання, що випливають з будь-яких контрактів, укладених між вами і нами і надати вам інформацію, продукти та послуги, які ви запитуєте у нас.
  • • Для того, щоб допомогти вам з підтримкою клієнтів.
  • • Спілкуватися про та адмініструвати участь в промо-акціях клієнтів і обстежень.
  • • Для того, щоб забезпечити Lesozoh продукти ви запитуєте.
  • • Для того, щоб надати вам інформацію про Lesozoh продуктах, які ви використовуєте, наприклад, нові функції, виправлення помилок або оновлень.
  • • Для того, щоб допомогти нам розробити нові продукти Lesozoh і поліпшити поточні Lesozoh продукти.
  • • Для того, щоб проінформувати вас про зміни в Lesozoh сайти і Lesozoh продукти і зміни в наші умови, умови і політику.
  • • Для управління Lesozoh сайтів і Lesozoh продукти для внутрішніх оперативних цілей, включаючи усунення несправності, дані і статистичний аналіз, тестування, дослідження та мети дослідження.
  • • Для поліпшення Lesozoh сайтів і Lesozoh продукти і забезпечити, щоб зміст представлено в найбільш ефективним чином для вас і для вашого комп'ютера або пристрою.
  • • Для забезпечення безпеки Lesozoh сайтів і Lesozoh продуктів.
  • • Для того, щоб контролювати і регулювати інтерактивні функції Lesozoh сайти і Lesozoh продукти, які ви можете вибрати для участі в тому числі в режимі чату, що стосується Lesozoh продукти.
  • • Для полегшення навігації Lesozoh сайти.
  • • Для того, щоб виміряти або оцінити ефективність реклами, яку ми служити вам і іншим, які відвідують Lesozoh сайти і поставити відповідну персоналізовану рекламу для вас та інших.
  • • Для того, щоб визначити, які аспекти Lesozoh сайти і Lesozoh продукти є найбільш корисними для вас і інших користувачів веб-сайтів Lesozoh і Lesozoh продуктів.

обмін інформацією

При не робити ні в якому разі ми продаємо вашу особисту інформацію третім особам в маркетингових цілях. Ми тільки частина вашої персональної інформації третім особам в маркетингових цілях, якщо ви надали нам дозвіл зробити це. Ми будемо просити Вашої згоди, наприклад, по електронній пошті відповідь, вибрати в полі або натисніть через прийняття угоди, перш ніж використовувати або передавати вашу особисту інформацію для будь-яких цілей, крім тієї причини, ви надали або інше не передбачено цією Політикою конфіденційності.

Ми можемо передавати особисту інформацію наступними способами:

  • • У Lesozoh для цілей обробки або зберігання даних.
  • • З діловими партнерами, постачальниками послуг, затверджену сторонніх агентів або підрядників, щоб надати запитану послугу або угоди, в тому числі обробки замовлень, хостинг веб-сайтів, що зберігають інформацію, надання повідомлень електронної пошти від нашого імені і надання підтримки. Ми лише надаємо ці треті особи з мінімальною кількістю особистої інформації, необхідної для завершення або надати запитану послугу або транзакцію, і ми не дозволяємо третім особам використовувати вашу особисту інформацію для різних цілей, ніж те, що було описано для вас.
  • • З постачальниками послуг, консультантів або інших третіх сторін в тій мірі, розумно необхідного для продовження переговорів або завершення злиття, придбання або продажу всіх або частини наших активів. Якщо Lesozoh зливається з або набуває або придбано іншою особою, Особиста інформація буде передана в цілому на правонаступника особи.
  • • Відповідно до закону або судовим процесом (наприклад, у відповідь на порядку або судові накази), відповідно до державних зобов'язаннями за поданням доповідей і здійснення наших законних прав або захисту від судових позовів.
  • • Для захисту наших законних прав або тих, інших, таких як захист бренду Lesozoh або розслідуванні порушень Lesozoh умов використання, порушення закону, порушення прав інтелектуальної власності, неправильного використання веб-сайтів Lesozoh, шахрайства або потенційних загроз особистої безпеки.

Крім того, ми можемо ділитися агрегированной і анонімної інформації неособистого характеру, включаючи використання даних про Lesozoh продукції, з третіми сторонами для різних цілей, в тому числі для аналізу тенденцій про домашньої мережі і корисності використання, щоб показати треті сторони, як їх продукти можуть працювати з Lesozoh продуктами і в цілому поліпшити домашню мережу. Ми зробили кроки, щоб гарантувати, що ця інформація не може бути пов'язана з вами, і ми вимагаємо, щоб треті сторони зберігати всю загальну інформацію в анонімній формі.

Для деяких Lesozoh продуктів, Lesozoh може надати вам можливість підключення та інтерфейсу Lesozoh продуктів з одним або більше сторонніх продуктів і послуг, які будуть включати в себе обмін інформацією з вашого Lesozoh продукту з продуктом третьої сторони або послуги. У деяких випадках, якщо ви купуєте, використовувати або завантажити продукт стороннього або послугу, яка підключається до Lesozoh продукту, ви можете також бути в відповідності до політики конфіденційності цієї третьої сторони. Lesozoh не несе відповідальності за політику конфіденційності партнерів третіх осіб. Якщо доступ до Lesozoh продукт через продукт третьої сторони, таким чином, ви погоджуєтеся і згодні з політикою конфіденційності третьої сторони. Ми рекомендуємо Вам уважно ознайомитися з правилами та умовами використання будь-яких продуктів сторонніх конфіденційності, які підключаються до Lesozoh продукції.

Будь-які треті особи, з якими ми поділяємо вашу особисту інформацію, зобов'язані зберігати конфіденційність інформації і забороняється використовувати його для інших цілей. Ми будемо вживати всіх можливих заходів, щоб переконатися, що ці треті сторони дотримуватися тих же принципів конфіденційності, які регулюють нашу колекцію Вашої особистої інформації.

При здійсненні покупок на Lesozoh магазині (и) сайту, Lesozoh використовує процесор оплати для перевірки інформації про платіжні картки. Ваша інформація платіжної картки передається через процесор оплати і не збирається або зберігається Lesozoh. Процесор оплати має право використовувати цю інформацію тільки для перевірки справжності покупки і в інших цілях.

маркетинг

Ви маєте право попросити нас не обробляти ваші персональні дані для маркетингових цілей. Ми будемо інформувати вас (до збору вашої особистої інформації), якщо ми маємо намір використовувати вашу особисту інформацію в маркетингових цілях, або якщо ми маємо намір розкрити вашу особисту інформацію третім особам в маркетингових цілях.

Ми завжди будемо давати вам вибір про вашу особисту інформацію. Деякі варіанти представлені фронт у вигляді Opt-в попередніх повідомленнях або приймальних ящики для маркетингу для вас або обміну вашої особистої інформації третіх осіб. У деяких випадках, коли це дозволено законом, ми також можемо надати вам вибір, щоб відмовитися. «Opt-аут» означає, що ви вже вибрали для Opt-в, але пізніше передумали. Одна з форм Opt-аут натиснувши на посилання Відмовитися в електронному повідомленні. Це приведе вас від нашого списку маркетингу електронної пошти. Загальна політика Lesozoh є, щоб користувачі Опт-, а не Opt-аут, щоб отримати маркетингову інформацію і забезпечити обмін інформацією з третіми сторонами. Зверніть увагу, що ці вибори Opt-в / Opt-аут не поширюються на отримання обов'язкового сайту, обслуговування клієнтів або отримання замовлення або доставки підтвердження на Lesozoh магазині веб-сайту (ів), які ви можете отримувати періодично, якщо ви не скасуєте послугу або замовлення.

Нові продукти Lesozoh

При покупці нових Lesozoh продуктів, ми будемо використовувати вашу особисту інформацію для цілей, викладених (I) в цій Політиці конфіденційності та (II) в будь-яке повідомлення, надане Вам в момент покупки.

Де ми зберігаємо вашу інформацію

Дані, які ми збираємо від Вас буде зберігатися в місцях, в Сполучених Штатах. Ми також використовуємо хмарні додатки і сервіси для зберігання і обробок вашої персональної інформації, яка може привести до вашої особистої інформації зберігається за межами вашої країни проживання, якщо це не США

Ми будемо вживати таких заходів, які є розумними, щоб переконатися, що ми і наші постачальники послуг не порушуємо принципи конфіденційності, які регулюють нашу колекцію Вашої особистої інформації. Надаючи особисту інформацію нам, ви в повній мірі зрозуміти і згоду на передачу, обробку та зберігання персональних даних за межами вашої країни проживання, де стандарти захисту даних можуть бути різними, і ви погоджуєтеся на розкриття і використання вашої персональної інформації за кордон постачальники послуг, які не можуть повністю відповідати конкретним законам вашої країни. Наша політика конфіденційності і наші методи розроблені для забезпечення глобального узгодженого рівня захисту особистої інформації в усьому світі. Це означає, що навіть у тих країнах, чиї закони передбачають меншу захист для вашої інформації, Lesozoh буде як і раніше обробляти інформацію в порядку, зазначеному в цій політиці конфіденційності і відповідно до чинного законодавства.

Доступ і оновлення Вашої особистої інформації

Нам потрібна ваша допомога в збереженні вашої особистої інформації точної і актуальної, тому, будь ласка, повідомте нам про будь-які зміни в вашої особистої інформації. Ви можете отримати доступ і оновити особисту інформацію та налаштування зв'язку в будь-який час наступними способами:

  • • При натисканні на «Скасувати підписку» посилання на будь-яку адресу електронної пошти ви отримаєте від нас.
  • • При відправці по електронній пошті customerservice@Lesozoh.com. Будь ласка, не забудьте вказати своє ім'я, адресу електронної пошти і конкретні відомості про інформацію, яку ви хотіли б змінити або матеріал, який ви більше не хочете отримувати.
  • • Для багатьох веб-сайтах Lesozoh і Lesozoh продукції, укладаючи до свого облікового запису, розташовану за адресою, вказаною при підписався на сайті Lesozoh.

• Ми шануємо ваш розумний запит:

  • • Виправте дані, якщо вони невірні.
  • • передавати вашу особисту інформацію третім особам.
  • • Видалити вашу особисту інформацію, якщо ми не зобов'язані зберегти його у відповідності з законом.
  • • Надати вам копію особистої інформації, що відбулася на наших поточних записах безкоштовно або за розумну плату, якщо записи повинні бути доступні з скопійованих або архівних записів.

Ми відповімо на ваш запит якомога швидше після отримання. Ми можемо попросити вас підтвердити вашу особистість, перш ніж ми можемо діяти по вашому запиту. Якщо ваша особиста інформація була розкрита третіми особами відповідно до цієї Політикою конфіденційності ми будемо вживати розумних заходів для повідомлення третьої сторони будь-якої оновленої інформації, яку ви надаєте нам.

Ми ще раз, що увагу, якщо ви вирішили більше не отримувати маркетингову інформацію від нас, ми все ще можемо спілкуватися з вами про інші питання, таких як оновлення продуктів і послуг для Lesozoh придбаних продуктів і питань підтримки клієнтів.

Збереження особистої інформації

Ми будемо тільки зберегти вашу особисту інформацію для виконання цілей, для яких вона була зібрана або в міру необхідності для законних комерційних цілей, як описана в цій політиці конфіденційності чи іншим чином відповідно до закону.

Cookies, веб-маяки та інші веб-інструменти

Ми використовуємо автоматичні засоби збору даних, таких як печиво, вбудовані веб-посилання і віджети (спільно іменовані «веб-інструменти»). Ці веб-інструменти збирають певну інформацію, яку ваш браузер або мобільний пристрій посилає Lesozoh сайти і Lesozoh продукти, такі як комп'ютер, IP-адреса, тип браузера і постачальник послуг. Крім того, Lesozoh можуть використовувати невеликі шматочки коду, які називаються веб-маяками. Веб-маяки дозволяють веб-сайт для передачі або збору інформації за запитом графічного зображення. Це дозволяє Lesozoh збирати інформацію, таку як адреса сторінки, яку ви відвідуєте, адреса сторінки, що посилається ви раніше відвідали, який браузер або мобільний пристрій, який ви використовуєте, і ваші настройки дисплея. Lesozoh і його рекламні партнери використовують веб-маяки, наприклад, щоб дізнатися, чи є реклама на сайтах Lesozoh та інших веб-сайтів, які містять Lesozoh оголошень є ефективним, або якщо деякі відео на веб-сайтах Lesozoh в даний час розглядається.

Lesozoh може використовувати веб-інструменти для наступних цілей:

  • • Для того, щоб визначити країну і мову користувача і відрізняти вас від інших користувачів веб-сайтів Lesozoh.
  • • Для того, щоб зберегти свою реєстраційну інформацію для подальшого використання на веб-сайтах і послуг Lesozoh.
  • • Щоб дозволити опитування клієнтів з'являтися або не з'являвся клієнтам.
  • • Для того, щоб оптимізувати свій досвід перегляду за допомогою підтискати деякі особливості сайтів Lesozoh і послуг на майбутні візити щоб навантажувальні разів швидше і ефективніше.
  • • Щоб зрозуміти, як використовувати і взаємодіяти з веб-сайтів і послуг Lesozoh.
  • • Для настройки і надати вам більш особистий досвід при відвідуванні Lesozoh сайтів або веб-сайти наших рекламних партнерів або при використанні Lesozoh продуктів.
  • • Для поліпшення Lesozoh сайтів і послуг.
  • • Для підрахунку відвідувачів Lesozoh сайтів і Lesozoh Продукти харчування й аналізувати трафік веб-сайту, наприклад, скільки відвідувачів приходять на сайти Lesozoh від реклами на сайтах-партнерах реклами.

У вас є такі варіанти, що стосуються використання Lesozoh в веб-інструментів:

Ви можете відмовитися приймати куки, активуючи відповідні налаштування на комп'ютері або мобільному пристрої. Тим не менш, деякі особливості Lesozoh сайти і Lesozoh продукти не можуть працювати за призначенням, якщо відключити кукі, і області, які вимагають реєстрації або аутентифікації і Lesozoh магазину Сайт транзакції не будуть доступні.

Багато рекламні компанії є членами Digital Advertising Alliance або Advertising Initiative в мережі і забезпечити відключення реклами на основі вибору на своїх веб-сайтах.

Ми в даний час не відповідаємо на веб-браузер «не відстежуємо» сигнали або інші механізми, які забезпечують спосіб відмовитися від збору інформації через мережу веб-сайти і інтернет-послуги, в яких ми беремо участь. Якщо ми робимо це в майбутньому, ми будемо описувати, як ми робимо це в цій політиці конфіденційності.

В цьому випадку, якщо ви клацніть або переглянути оголошення Lesozoh на одному з сайтів наших рекламних партнерів і перенаправляються або перейти на сайт Lesozoh, рекламний партнер може розмістити веб-маяки в вашому браузері, щоб ми могли відстежувати рекламні перетворення ( які дозволяють нам знати, якщо оголошення було ефективним). Ці веб-маяки будуть з'являтися у вашому браузері, незалежно від того, ви відмовилися приймати кук або вказали, що ви не хочете, щоб відстежувати на Lesozoh сайтах або в Інтернеті в цілому. Тим не менш, вони використовуються тільки Lesozoh з обмеженою метою відстеження рекламних переходів і вас не ідентифікувати особисто в будь-якому випадку.

Треті особи можуть збирати інформацію про вашу діяльність в Інтернеті протягом довгого часу і на різних сайтах, коли ви використовуєте Lesozoh сайти. Для того, щоб уникнути відстеження з боку цих третіх сторін, ви можете здійснювати вибір вище, щоб відмовитися від печива, хоча Lesozoh немає абсолютно ніякої юрисдикції і не може підтвердити, чи дійсно ці треті сторони виконувати вибір не відслідковуються браузера ви зробили.

безпеки

Ми прагнемо підтримувати розумні адміністративні, технічні та фізичні заходи, спрямовані на захист інформації, зібраної Lesozoh сайти і Lesozoh продукти. На жаль, передача інформації через Інтернет не є 100% безпечною. Хоча ми робимо все можливе, щоб захистити вашу особисту інформацію, ми не можемо гарантувати її безпеку; будь-яка передача на свій страх і ризик.

Важливо відзначити, що якщо ви використовуєте комп'ютер або пристрій, які можуть бути доступні іншими, інші люди можуть отримати доступ до особистої інформації в незашифрованому вигляді. Якщо ви не хочете, щоб ваша інформація буде доступна для інших, проявляти обережність при використанні загальнодоступних комп'ютерів або пристроїв або при використанні будь-якого комп'ютера або пристроїв, до яких користувачі невповноважені ви можете мати доступ.

Ми рекомендуємо вживати всіх заходів обережності для захисту вашої особистої інформації, коли ви знаходитесь в Інтернеті. Наприклад, змінити паролі часто, використовуйте комбінацію букв і цифр при створенні паролів, і переконайтеся, що ви використовуєте безпечний браузер. Ви також повинні знати, що імена, які ви даєте своїм Wi-Fi-пристроїв, домашні мережі та послуги (також відомий як «дружні імена») можуть бути виявлені іншими поза вашого будинку, так що ви не повинні використовувати особисту інформацію в рамках ваші дружні імена.

Третя партія і соціальні медіа Пов'язаних сайтів

Lesozoh веб-сайти і онлайн-послуги можуть містити посилання на веб-сайти або інтернет-послуг, які управляються третіми особами. Lesozoh Продукти можуть також використовувати або пропонувати продукти та послуги третіх сторін, таких як додаток третьої сторони, яка працює з Lesozoh продукту. Після того, як ви покинете веб-сайти Lesozoh і Lesozoh продукти, ваші дії регулюються умовами використання і конфіденційність політики веб-сайтів третіх осіб і онлайн-сервісів. Lesozoh не несе відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів і інтернет-послуг, і ми рекомендуємо вам уважно ознайомитися з умовами використання та політики конфіденційності будь-якого веб-сайту і онлайн-сервісу, який Ви відвідуєте.

Lesozoh сайти і Lesozoh продукти можуть містити функції соціальних медіа, таких як Facebook «Like» кнопки. Ці функції можуть збирати інформацію про IP-адресу вашого пристрою, встановлювати кук для полегшення взаємодії з функціями соціальної медіа або зв'язати вас з соціальним сайтом ЗМІ, де ви можете опублікувати особисту інформацію. Всі взаємодії з особливостями соціальних медіа регулюється політикою конфіденційності в соціальних медіа компанії, що надає можливість.

Онлайн-чат

Якщо ви берете участь в або розмістити інформацію на нашу живу функціональність чату на будь-якому сайті Lesozoh, ви повинні знати, що інформація, яку ви там може бути зроблена доступною для інших, і може бути прочитана, зібрана, переадресувати або використовуються персоналом Lesozoh, зайнятий в чат функції, такі як відділ персоналу обслуговування клієнтів і управління. Ця інформація також може бути використана для розсилки небажаних повідомлень.

Ваші права на конфіденційність / Shine Каліфорнії світло Закон

Відповідно до розділу 1798.83 каліфорнійського Цивільного кодексу, жителі Каліфорнії мають право вимагати від бізнесу, з яким житель Каліфорнії встановили ділові відносини, певну інформацію щодо до типам особистої інформації бізнес-акцій з третіми сторонами для прямий маркетинг по третій стороні і ідентичностей третіх осіб, з якими бізнес поділився такою інформацією протягом безпосередньо передує календарного року.

Оновлення політики конфіденційності

Ми можемо оновити цю політику конфіденційності час від часу, тому, будь ласка, розглянути його часто. Якщо ми змінимо нашу політику конфіденційності, ми опублікуємо переглянуту версію тут, з оновленою датою перегляду. У разі внесення суттєвих змін до нашу політику конфіденційності, ми повідомимо вам по електронній пошті або на видному розмістити повідомлення на цьому сайті.

Зв'язок з нами

Якщо у Вас є будь-які конфіденційності пов'язаних питання або зауваження, пов'язані з цією політикою конфіденційності, будь ласка, зв'яжіться з нами за адресою customerservice@Lesozoh.com.

Якщо у вас є скарги або зауваження з приводу даної Політики конфіденційності, будь ласка, зв'яжіться з нами за вказаною вище електронною поштою. Ми розглядаємо всі скарги про порушення законів конфіденційності. Хтось із Lesozoh розгляне вашу скаргу і відповісти вам протягом розумного періоду часу.


WhatsApp Online Chat !