• retractable-kabel-banner
  • iPhone8-accessories
  • USBC-CABLE
  • micro-usb-cable
  • t6-bluetooth-speaker

fitur Produk

Arrivals anyar

Lesozoh

BSCI Member-, UL-, RoHS-, CE- na FCC-Certified | jasa OEM / ODM | Dina-imah produksi
Kauntungan ti Kaunggulan kami:
  • pangalaman euyeub ngabalukarkeun produksi kacida efisien, kualitas stabil sarta dipercaya, sistem manajemen dewasa, sarta pagawe skillful.
  • Kami nu profésional dina rarancang jeung produksi  kabel USB3.1, kabel MFi, kabel HDMI / MHL / DP, kabel jenis-c / hubs / adapters, kawat éléktronik, kawat komputer, luhur-tungtung AV kabel, kabel jaringan sarta Bluetooth speaker.
  • Luhur-tungtung merek trust na sourcing ti kami.
  • Kalawan Sunda kuat & gaya D jeung sagala parabot di imah, urang nyadiakeun produk tambahan sarta unik pikeun mantuan Anjeun papanggih jeung ngaleuwihan gol jualan Anjeun.
  • ISO

    ISO

  • rohs

    rohs

  • FC

    FC

  • ul

    ul

  • 3c

    3c

  • ce

    ce

  • anggota BSCI

    anggota BSCI

merek Top percanten urang jeung sumber ti kami

sumsung
Sony
Lenovo
foxconn
hp
WhatsApp Online Chat !