Politika e privatësisë

Ne në Lesozoh jemi të angazhuar për të mbrojtur privatësinë tuaj. Qëllimi ynë është që të sigurojë ju me një përvojë pozitive në faqet e internetit tonë dhe kur duke përdorur tona Apps, produkteve dhe shërbimeve, ndërsa në të njëjtën kohë mbajtjen e informacionit Privat, siç përcaktohet më poshtë, të sigurt. praktikat tona të fshehtësisë janë përshkruar më poshtë. Kjo Privacy Policy mbulon të gjitha Lesozoh Produkte dhe Lesozoh Websites. Duke vizituar Lesozoh Websites, duke përdorur Lesozoh Produkte ose na siguruar me të dhënat tuaja personale (siç përcaktohet më poshtë), ju jeni pranuar dhe miratoni praktikat, afatet dhe kushtet e përshkruara në këtë Privacy Policy.

Lesozoh dëshiron të bëjë Lesozoh e internetit të lehtë për ju për të lundruar dhe Lesozoh Produkte të lehtë për ju për të përdorur. Ne jemi vazhdimisht në përmirësimin e faqet e internetit të Lesozoh dhe Lesozoh Produkte për t'i bërë ato më user-friendly.

Për lehtësi referimi, ne do të përdorim termat e mëposhtme në këtë Privacy Policy: "Lesozoh", "tonë", "ne" ose "ne" do të thotë Lesozoh Industries, Inc "e internetit Lesozoh" përfshijnë të gjitha faqet Lesozoh duke përfshirë por jo kufizuar në Lesozoh.com dhe e2accessories.com. "Lesozoh Products" përfshin të gjitha produktet dhe / ose shërbimet Lesozoh dhe E2 markës.

Llojet e Informacionit e mbuluara nga kjo Privacy Policy

Lesozoh mund të mbledhë dy Informacion Personal dhe informacioni jopersonal. "Informacione Personale" do të thotë çdo informacion që mund të përdoret për të identifikuar ju. Disa shembuj të Informacionit Personal përfshijnë emrin tuaj, adresën, adresën e-mail dhe numrin e telefonit. "Informacion jo-personale" do të thotë informacion që në vetvete nuk mund të përdoret për të identifikuar ju. Disa shembuj të Informacionit Jo-Personal përfshijnë të dhënat e përdorimit në lidhje me Lesozoh Websites dhe Lesozoh Produkte, preferencat gjuhësore dhe Lesozoh faqe e internetit pamje.

Informacioni mund të mblidhen dhe / ose anonime. Kur informacioni është grumbulluara, ajo është e kombinuar me informacion në lidhje me klientët e tjerë dhe përdoruesit. Kur informacioni është anonim, Informacione Personale është hequr nga të dhënat e mbledhura dhe pjesën e mbetur të të dhënave, që përmbajnë vetëm informacion jo-personale, është repurposed për përdorim të brendshëm ose të jashtëm, të tilla si, për shembull, për të përcaktuar se sa përdoruesit e një router të veçantë përfshijnë një televizion në internet-enabled në një mjedis të rrjetit në shtëpi, apo sa shumë përdorues shihet një video të veçantë website ose shpallje. Informacione të grumbulluara që përfshin informacion Personal konsiderohet Informacione Personale derisa ajo ka qenë anonime. informacioni anonim konsiderohet Informacione Jo-Personal. Në përgjithësi, të dhënat e përdorimit mbledhura kur ju vizitoni Lesozoh Web ose përdorin Lesozoh Produktet është edhe agreguar dhe anonime kështu që nuk do të identifikojë ju personalisht dhe për këtë arsye është i informacionit jopersonal.

Faqet e internetit Lesozoh dhe Lesozoh Produktet nuk janë të drejtuara për të, as nuk Lesozoh vetëdije të mbledhë informacion personal nga fëmijët nën moshën 13. Në qoftë se ne jemi të informuar se ne kemi mbledhur të dhënat personale të një fëmije nën moshën 13, ne do të fshini atë Informacione personale nga sistemet tona. Nëse ju besoj se ne mund të kemi mbledhur pa dashje informacion personal nga ose në lidhje me një fëmijë nën moshën 13, ju lutemi të na kontaktoni në customerservice@Lesozoh.com.

Si ne mbledhim informacion

Ne mund të mbledhë dhe të përpunojë të dhënat e mëposhtme në lidhje me ju:

Informacione të na jepni . Nëse ju plotësoni në forma të në faqet e internetit Lesozoh apo korrespondojnë me ne nëpërmjet telefonit, e-mail, chat ose ndryshe, ju mund të na siguruar me informacion në lidhje me ju, e cila mund të përfshijë informacion Privat. Kjo përfshin informacionin që japin kur ju regjistroheni në faqet e internetit Lesozoh, regjistrojnë ose kthimin një produkt Lesozoh, regjistroheni për ndonjë nga shërbimet tona, kërkoni për një produkt, të vendosur një urdhër në faqet e internetit Lesozoh, të marrin pjesë në funksionet e mediave sociale në faqet e internetit Lesozoh, të hyjë në një konkurs , promovimi apo studim, të marrë pjesë në një ngjarje, shkarko firmware apo përmbajtje të tjera ose kur ju raportoni një problem me Lesozoh Websites ose Lesozoh produkteve ose ndryshe të kërkojë mbështetje. Informacione Personale ju na jepni mund të përfshijnë emrin tuaj, adresën, adresën e-mail, numrin e telefonit dhe informacione të tjera kontakti, informacioni financiar dhe kartë krediti dhe çdo informacion tjetër që mund të përdoret për të ju identifikon personalisht.

Informacioni qe ne mbledhim për ju . Ne mund të mbledhë informacion automatikisht kur ju përdorni Lesozoh Websites ose Lesozoh produkteve, duke përfshirë:

Informacion teknik, përfshirë edhe protokollin e internetit ( "IP") adresa përdoret për të lidhur kompjuterin tuaj ose pajisje të tjera në internet, llojin e shfletuesit dhe versioni, vendosjen e zonës së kohës, shfletues plug-in lloje dhe versionet, sistemit operativ dhe platformë dhe gjuhës preferencat. Ky informacion është dhënë të gjitha normalisht nga shfletuesin tuaj web, dhe ne nuk e posaçërisht kërkojnë atë.

Informacion në lidhje me vizitën tuaj në Lesozoh Websites, duke përfshirë e plotë Uniform Resource locators ( "URL") clickstream në, përmes dhe nga faqet e internetit Lesozoh (duke përfshirë datën dhe kohën); produktet që ju shikohet ose të kontrolluar për; herë faqe përgjigje; shkarko gabime; kohëzgjatja e vizitave në faqe të caktuara; Video të shikuara; Informacion faqe ndërveprim (të tilla si scrolling, klikime, dhe maus-overs); dhe metodat e përdorura për të shfletoni larg nga faqja.

Çdo numër telefoni ose adresë email përdoret për të kontaktoni mbështetjen e klientëve / shërbimit.

Informacion që marrim nga burime të tjera . Ne punojmë ngushtë me palët e treta të cilët ofrojnë shërbime për ne (duke përfshirë, për shembull, partnerët e biznesit, nënkontraktorët në, pagesës dhe ofrimin e shërbimeve teknike, rrjetet reklamuese, ofruesit analytics, kërko ofruesit e informacionit, agjencitë referim të kredisë) dhe ne mund të marrë informacion në lidhje me ju prej tyre.

Si ne përdorim informacionin

Ne mund të përdorim informacionin që ne mbledhim për një numër qëllimesh. Këto qëllime do të jetë në përputhje me arsye ju ka dhënë informacion për ne, ose për një qëllim të drejtpërdrejtë lidhur. Përdorimet e kemi bërë e informacionit të tillë përfshijnë si në vijim:

 • • Për të konfiguruar një llogari për ju në Lesozoh faqet e internetit ose Lesozoh Produkte.
 • • Për të lehtësuar blerjen e produkteve Lesozoh.
 • • Të vërtetojnë përdorimin e llogarisë tuaj, ose blerjet dhe / ose përdorimin e një produkti Lesozoh.
 • • Për të regjistruar Lesozoh Produktin në database tonë të produktit.
 • • Për të kryer obligimet tona që rrjedhin nga çdo kontratat e lidhur midis jush dhe nesh dhe për të siguruar ju me informacion, produktet dhe shërbimet që ju kërkojnë nga ne.
 • • Për të ju ndihmuar me mbështetjen e klientëve.
 • • Për të komunikuar në lidhje dhe të administrojë pjesëmarrjen në promovime të konsumatorëve dhe anketave.
 • • Të sigurojë Lesozoh Produkte të kërkojë.
 • • Për të siguruar ju me informacion në lidhje me produktet Lesozoh që ju përdorni, të tilla si karakteristika të reja, bug fixes ose përmirësimet.
 • • Për të na ndihmuar zhvilluar produkte të reja dhe për të përmirësuar Lesozoh aktuale Lesozoh Products.
 • • Për të ju njoftojmë për ndryshime të Lesozoh faqet e internetit dhe Lesozoh Produkte dhe ndryshime në kushtet tona, kushtet dhe politikat.
 • • Të administrojë Lesozoh Web dhe Lesozoh Produktet për qëllime të brendshme operacionale, duke përfshirë problemeve, të dhënave dhe analiza statistikore, testimin, kërkimin dhe qëllimet e studimit.
 • • Për të përmirësuar Lesozoh Web dhe Lesozoh produkteve dhe për të siguruar që përmbajtja është prezantuar në mënyrën më efektive për ju dhe për kompjuterin tuaj ose pajisje.
 • • Për të siguruar sigurinë e Lesozoh Websites dhe Lesozoh Produkte.
 • • Të monitorojë dhe të rregullojë tiparet interaktive e Lesozoh Websites dhe Lesozoh produkteve që ju mund të zgjidhni për të marrë pjesë në, duke përfshirë jetojnë chat në lidhje me Lesozoh Produkte.
 • • Për t'ju ndihmuar të lundruar Lesozoh Websites.
 • • Për të matur ose kuptuar efektshmërinë e reklamave ne të shërbejë për ju dhe të tjerët të cilët vizitojnë Lesozoh Websites dhe për të ofruar reklama relevante të personalizuar për ju dhe të tjerët.
 • • Për të përcaktuar se cilat aspekte të Lesozoh Websites dhe Lesozoh produkte janë më të dobishme për ju dhe përdoruesit e tjerë të faqeve Lesozoh dhe Lesozoh Produkte.

shkëmbimin e informacionit

Në asnjë rrethanë nuk kemi me qira ose të shesë informacionin tuaj personale të palëve të treta për qëllime marketingu. Ne vetëm të ndajnë dhënat tuaja personale me palë të treta për qëllime marketingu, nëse ju na kanë dhënë leje për ta bërë këtë. Ne do të kërkojë pëlqimin tuaj, të tilla si nga përgjigje email, të zgjedhë-në kuti apo klikoni përmes pranimit të marrëveshjes, para se ne përdorim ose të ndajnë informacionin tuaj personal për ndonjë qëllim tjetër përveç arsye ju e dhënë atë, ose kur parashikohet ndryshe në këtë Privacy Policy.

Ne mund të ndajnë informacionin personal në mënyrat e mëposhtme:

 • • Brenda Lesozoh për qëllime të përpunimit të të dhënave ose ruajtje.
 • • Me partnerët e biznesit, shitësit e shërbimit, të autorizuar agjentët e palës së tretë ose kontraktorët për të siguruar një shërbim të kërkuar apo transaksion, duke përfshirë urdhërat e përpunimit, hosting faqet e internetit, ruajtjen e informacionit tuaj, duke siguruar komunikimet email në emrin tonë dhe të ofrojnë mbështetjen e klientëve. Ne vetëm të sigurojë këto palë të treta me shuma minimale e Informacionit Personal e nevojshme për të përfunduar ose të ofrojnë shërbimin e kërkuar apo transaksion, dhe ne nuk do të lejojë palët e treta të përdorim informacionin tuaj personal për qëllime të ndryshme se çfarë ishte e ditur për ju.
 • • Me ofruesit e shërbimeve, këshilltarët ose palët e tjera të treta në masën e nevojshme për të vazhduar me negociata ose përfundimin e një bashkimit, përvetësimit apo shitja e të gjithë ose një pjesë të aseteve tona. Nëse Lesozoh bashkon me ose fiton ose është fituar nga një njësi ekonomike tjetër, Informacione Personale do të transferohen në tërësi ndaj subjektit pasardhës.
 • • Në përputhje me ligjin ose procesi ligjor (të tilla si përgjigje të fletëthirrjet apo urdhrave të gjykatës), në përputhje me detyrimet e raportimit të qeverisë dhe për të ushtruar të drejtat tona ligjore ose të mbrojë kundër kërkesave ligjore.
 • • Për të mbrojtur të drejtat tona ligjore apo ato të të tjerëve, të tilla si mbrojtja e markës Lesozoh ose hetimin e shkeljeve të termave Lesozoh të përdorimit, shkelje të ligjit, shkelje të pronës intelektuale, keqpërdorimin e faqeve Lesozoh, mashtrimit apo kërcënimeve të mundshme për sigurinë personale.

Përveç kësaj, ne mund të ndajnë agreguar dhe anonime informacioni jopersonal, duke përfshirë të dhënat e përdorimit rreth Lesozoh Produkte, me palë të treta për qëllime të ndryshme, duke përfshirë edhe për të analizuar trendet rreth rrjeteve në shtëpi dhe përdorimin e shërbimeve, për të treguar palët e treta si prodhimet e tyre do të mund të punojnë me Lesozoh Produktet dhe në përgjithësi të përmirësuar rrjetet në shtëpi. Ne kemi ndërmarrë hapa për të siguruar që ky informacion nuk mund të lidhet përsëri me ju dhe ne kërkojmë palëve të treta për të mbajtur të gjitha informacionet e përbashkët në formën e saj anonime.

Për produkte të caktuara Lesozoh, Lesozoh mund të ofrojë mundësi për të lidheni dhe ndërfaqe Lesozoh Produktet me një ose më shumë produkte të palës së tretë dhe shërbimet, të cilat do të përfshijnë shkëmbimin e informacionit nga Lesozoh produktin me produktin e palës së tretë ose shërbimit. Në disa raste, në qoftë se e keni blerë, përdorni ose shkarkoni një produkt të palës së tretë ose shërbim që lidhet me një Produkt Lesozoh, ju gjithashtu mund të jetë subjekt i politikës së privatësisë palës së tretë së. Lesozoh nuk është përgjegjës për praktikat e intimitetit të partnerëve të palës së tretë. Nëse ju hyni në një Produktin Lesozoh përmes një produkt të palës së tretë në këtë mënyrë, ju pëlqimin dhe pajtohem me privacy policy e palës së tretë. Ne ju inkurajojmë që të lexoni me kujdes politikat e privatësisë dhe kushtet e përdorimit të çdo produkteve të palës së tretë që lidhin të Lesozoh Produkte.

Ndonjë palë të treta me të cilët ne ndajmë informacionet tuaja personale janë të nevojshme për të ruajtur konfidencialitetin e informacionit dhe janë të ndaluar duke e përdorur atë për ndonjë qëllim tjetër. Ne do të marrë të gjitha hapat e arsyeshëm për të siguruar këto palë të treta në përputhje me të njëjtat parime të privatësisë që qeverisin mbledhjen tonë të informacionit tuaj personal.

Kur bën blerje në faqen e internetit dyqan (s) Lesozoh, Lesozoh përdor një procesor pagesës për të verifikuar informacionin e kartës tuaj pagesore. Juaj informacion kartë pagesa është kaluar nëpër të procesor pagesës dhe nuk është mbledhur apo të ruhet nga Lesozoh. procesor Pagesa është i autorizuar të përdorë këtë informacion vetëm për të vërtetuar blerjen tuaj dhe për asnjë qëllim tjetër.

marketing

Ju keni të drejtë të na kërkoni që të mos përpunojë dhënat tuaja personale për qëllime marketingu. Ne do t'ju informojë (para mbledhjes së informacionit Privat) në qoftë se ne kemi ndërmend të përdorim informacionin tuaj personal për qëllime të marketingut, ose në qoftë se ne kemi ndërmend të zbulojë të dhënat tuaja personale ndonjë pale të tretë për qëllime të marketingut.

Ne gjithmonë do të ju jap zgjedhje në lidhje me informacionin tuaj personal. Disa zgjedhje janë paraqitur deri para në formën e të zgjedhë-në njoftimet apo kuti pranimit për marketing për ju ose ndarjen dhënat tuaja personale me palë të treta. Në raste të caktuara, kur lejohet nga ligji, ne gjithashtu mund të ju jap zgjedhjen për të zgjedhë-out. "Opt-out" do të thotë që ju keni zgjedhur tashmë të priren-në, por më vonë të ndryshojë mendjen tuaj. Një formë e të zgjedhë-out është klikuar Unsubscribe në një email të marketingut. Kjo do të ju merr off për listën tonë të marketingut email. Politika e përgjithshme Lesozoh së është që të ketë përdoruesit Opt-in, në vend se të zgjedhë-out, për të marrë informacion të marketingut dhe për të lejuar shkëmbimin e informacionit me palët e treta. Ju lutem vini re që këto zgjedhje Opt-in / Opt-out nuk zbatohen për marrjen e internetit të detyrueshëm, shërbimi ndaj klientit apo pranimin e rendit apo anijeve konfirmimeve në Lesozoh Website dyqan (s), të cilat ju mund të marrin periodikisht nëse ju anuloni shërbimin tuaj ose rendit.

New Lesozoh Products

Kur e keni blerë produktet e reja Lesozoh, ne do të përdorim vetëm dhënat tuaja personale për qëllimet e përcaktuara (i) në këtë Privacy Policy dhe (ii) në ndonjë njoftimin e dhënë për ju në kohën e blerjes.

Ku ne të ruajtur informacione juaj

Të dhënat që ne mbledhim nga ju do të ruhen në vende në Shtetet e Bashkuara. Ne gjithashtu e përdorin aplikacionet dhe shërbimet cloud të bazuara për të ruajtur dhe të procesit të informacionit tuaj personal, i cili mund të rezultojë në të dhënat tuaja personale duke u ruajtur jashtë vendit tuaj të banimit, nëse nuk është SHBA

Ne do të marrim masa të tilla që janë të arsyeshme për të siguruar që ne dhe ofruesit e shërbimeve tona nuk shkelin parimet e privatësisë që qeverisin mbledhjen tonë të informacionit tuaj personal. Duke siguruar informacionin tuaj personal për ne, ju e kuptoni plotësisht dhe pëlqimin për transferimin, përpunimin dhe ruajtjen e Informacionit Personal jashtë vendit tuaj të banimit, ku standardet e mbrojtjes së të dhënave mund të jenë të ndryshme, dhe ju pëlqimin për zbulimin dhe përdorimin e informacionit tuaj personal për jashtë shtetit ofruesit e shërbimeve të cilët nuk mund të jenë plotësisht në pajtim me ligjet e veçanta të vendit tuaj. Politika e privatësisë tonë dhe praktikat tona janë të dizajnuara për të siguruar një nivel global të qëndrueshëm të mbrojtjes për të dhëna personale në të gjithë botën. Kjo do të thotë se edhe në vendet e ligjet të cilave të sigurojë për më pak mbrojtje për të dhënat tuaja, Lesozoh ende do të merret me të dhënat tuaja në mënyrën e përshkruar në këtë Privacy Policy dhe në përputhje me të gjitha ligjet në fuqi.

Qasjen dhe përditësimin e informacionit tuaj personal

Ne kemi nevojë për ndihmën tuaj në mbajtjen e informacionit Privat sakta dhe të azhurnuara, pra ju lutemi të na njoftoni për çdo ndryshim të dhënat tuaja personale. Ju mund të hyni dhe përditësimin dhënat tuaja personale dhe preferencat e komunikimit në çdo kohë në mënyrat e mëposhtme:

 • • Duke klikuar "unsubscribe" lidhjen në çdo email që merrni nga ne.
 • • Duke dërguar një email për customerservice@Lesozoh.com. Ju lutemi të jetë i sigurt për të përfshirë emrin tuaj, adresën email dhe informata specifike relevante për informacionin që ju do të donte për të ndryshuar apo materialit që ju nuk dëshironi për të marrë.
 • • Për shumë Websites Lesozoh dhe Lesozoh Produkte, duke nënshkruar në llogarinë tuaj online vendosur në URL e dhënë, kur ju nënshkruar për faqen e internetit Lesozoh.

• Ne do të respektojë kërkesën tuaj të arsyeshme për:

 • • Korrigjo dhënat tuaja, nëse ajo është e pasaktë.
 • • Transferimi dhënat tuaja personale për një pale të tretë.
 • • Fshi Informacionin tuaj Personal, nëse ne jemi të detyruar për të mbajtur atë me ligj.
 • • t'ju japin një kopje të Informacionit Personal mbajtur në të dhënat tona aktuale pa pagesë, ose për një tarifë të arsyeshme në qoftë se të dhënat duhet të arrihen nga të mbështetura apo të arkivuara të dhënat.

Ne do të përgjigjet për kërkesën tuaj sa më shpejt të jetë e mundur pas marrjes. Ne mund t'ju kërkojë për të verifikuar identitetin tuaj para se të mund të veprojë sipas kërkesës tuaj. Nëse informacioni juaj personal ka qenë i ditur në një pale të tretë, në përputhje me këtë Privacy Policy, ne do të marrim hapa të arsyeshëm për të njoftojë palën e tretë e çdo informacioni të përditësuar që ju ofrojnë për ne.

Ne konstatojmë edhe një herë se, në qoftë se ju zgjidhni për të marrë më të marketingut informacione nga ne, ne ende mund të komunikojmë me ju në lidhje me çështje të tjera, të tilla si produkt dhe shërbimeve të reja për Produkte Lesozoh ju keni blerë dhe çështjet e kujdesit ndaj klientit.

Ruajtja e Informacionit Personal

Ne vetëm do të mbajë informacionin tuaj personal për të përmbushur qëllimet për të cilat ajo është e mbledhura ose siç kërkohet për qëllime të ligjshme të biznesit si të përshkruara në këtë Privacy Policy ose ndryshe siç lejohet me ligj.

Cookies, Beacons Web dhe Web Tools tjera

Ne përdorim mjete automatike mbledhjes së të dhënave të tilla si cookies, lidhjet e ngulitur e internetit dhe Widgets (kolektivisht, "mjetet web"). Këto mjete web mbledhë informacion të caktuar që shfletuesi juaj ose pajisja juaj celular dërgon për Lesozoh faqet e internetit dhe Lesozoh Produktet, të tilla si adresa IP e kompjuterit, llojin e shfletuesit dhe ofruesit të shërbimit. Përveç kësaj, Lesozoh mund të përdorë copa të vogla të kodit të quajtur web beacons. beacons Web lejojë një faqe interneti për të transferuar ose të mbledhur informacion me anë të një kërkese grafik të imazhit. Kjo lejon Lesozoh për të mbledhur informacione të tilla si adresën e faqes që ju jeni duke vizituar, adresa e faqes referuese keni vizituar më parë, çfarë shfletuesi apo pajisje të lëvizshme që ju jeni duke përdorur, dhe parametrat tuaj ekranit. Lesozoh dhe partnerët e saj reklamat use web beacons, për shembull, për të gjetur nëse reklamat në faqet e internetit Lesozoh dhe faqet e internetit të tjera që përmbajnë Lesozoh reklama është efektive, ose në qoftë se disa video në faqet e internetit të Lesozoh po shikohet.

Lesozoh mund të përdorin mjete web për qëllimet e mëposhtme:

 • • Për të identifikuar vendin e përdoruesit dhe gjuhën dhe të dalluar nga përdorues të tjerë e faqeve Lesozoh.
 • • Për të ruajtur informacionin e regjistrimit tuaj për përdorim në të ardhmen në faqet e internetit dhe shërbime Lesozoh.
 • • Për të lejuar sondazheve të konsumatorëve për të dalë apo të mos duket për klientët.
 • • Të zgjedh përvojën tuaj në shfletim duke parangarkim tipare të caktuara të faqeve Lesozoh dhe shërbimeve në vizitat e ardhshme për të bërë herë ngarkimit më të shpejtë dhe më efikase.
 • • Për të kuptuar se si ta përdorni dhe të ndërveprojnë me faqet e internetit dhe shërbime Lesozoh.
 • • Për të rregulloje dhe t'ju japin një përvojë më personale kur vizitojnë Lesozoh faqet e internetit apo faqet e internetit partnerët tanë reklamave 'ose kur duke përdorur Lesozoh Products.
 • • Për të përmirësuar Lesozoh Websites dhe shërbimet.
 • • Për të numëruar vizitorët në Lesozoh faqet e internetit dhe Lesozoh Produkte dhe analizuar trafikun e internetit, të tilla si sa vizitorë kanë ardhur në faqet e internetit Lesozoh nga reklama në faqet e internetit partnere reklamat.

Ju keni zgjedhje e mëposhtme në lidhje me përdorimin e mjeteve të web Lesozoh-së:

Ju mund të refuzojë të pranojë cookies duke aktivizuar cilësimin e duhur në shfletuesin tuaj ose pajisje të lëvizshme. Megjithatë, disa karakteristika të Lesozoh Websites dhe Lesozoh Produktet mund të mos punojnë si qëllim, nëse ju çaktivizoni cookies, dhe zonat që kërkojnë regjistrimin ose vertetimi dhe Lesozoh transaksionet interneti dyqan nuk do të jenë të qasshme.

Shumë kompani reklamat janë anëtare të Aleancës Reklamim Digital ose Nismës Reklamim Rrjetit dhe të sigurojë të zgjedhë-out zgjedhje në faqet e tyre.

Ne nuk aktualisht përgjigjen shfletues "mos ndjekur" sinjale apo mekanizma të tjerë që sigurojnë një metodë për të zgjedhur nga mbledhja e informacionit në të gjithë rrjetet e faqet e internetit dhe shërbimeve online, në të cilën marrim pjesë. Nëse e bëjmë këtë edhe në të ardhmen, ne do të përshkruajnë se si e bëjmë këtë në këtë Privacy Policy.

Në këtë rast, në qoftë se ju klikoni mbi ose të shihni një ad Lesozoh në një nga faqet e internetit partnerët tanë reklamave 'dhe janë ridrejtuar ose shkoni në faqen e internetit Lesozoh, partneri reklamat mund të vendosë një web fener në shfletuesin tuaj në mënyrë që ne mund të gjetur conversions reklamat ( që le të na e di nëse një ad ishte efektive). Këto web beacons do të shfaqet në shfletuesin tuaj pa marrë parasysh nëse ju keni refuzuar të pranojë cookies apo treguar se ju nuk duan të jenë të gjurmuar në Lesozoh faqet e internetit ose në internet në përgjithësi. Megjithatë, ato janë përdorur vetëm nga Lesozoh për qëllime të kufizuar të ndjekja conversions reklamat dhe nuk ju identifikojnë personalisht në asnjë mënyrë.

Palët e treta mund të mbledhë informacion në lidhje me aktivitetet tuaja online me kalimin e kohës dhe në të gjithë faqet e internetit të ndryshme, kur ju përdorni Lesozoh Websites. Për të shmangur ndjekjen nga këto palë të treta, ju mund të ushtrojë zgjedhje e mësipërme për të refuzuar cookies të, edhe pse Lesozoh nuk ka kontroll mbi të dhe nuk mund të konfirmojë nëse këto palë të treta të nderuar zgjedhje shfletuesi mos ndjekur ju keni bërë.

siguri

Ne përpiqemi për të mbajtur masat mbrojtëse të arsyeshme administrative, teknike dhe fizike të dizajnuara për të mbrojtur informacionin e mbledhur nga Lesozoh Websites dhe Lesozoh Produkte. Për fat të keq, transmetimi i informacionit nëpërmjet internetit nuk është 100% i sigurt. Edhe pse ne do të bëjmë çmos për të mbrojtur informatat tuaja personale, ne nuk mund të garantojë sigurinë e saj; çdo transmetimit është në përgjegjësinë tuaj.

Është e rëndësishme të theksohet se në qoftë se ju përdorni një kompjuter ose pajisje që mund të arrihen nga të tjerët, njerëzit e tjerë mund të jenë në gjendje për të hyrë në informacion unencrypted Privat. Nëse ju nuk dëshironi të dhënat tuaja të jenë në dispozicion për të tjerët, të kenë kujdes kur duke përdorur kompjuterat publike ose pajisje, ose kur duke përdorur çdo kompjuter ose pajisje të cilat përdoruesit e paautorizuar nga ju mund të keni qasje.

Ne ju rekomandojmë që të marrim çdo masë paraprake në mbrojtjen e informacionit tuaj personal, kur ju jeni në internet. Për shembull, për të ndryshuar fjalëkalimet tuaja shpesh, përdorin një kombinim të shkronjave dhe numrave kur të krijuar fjalëkalime, dhe sigurohuni që ju përdorni një shfletues të sigurt. Ju duhet gjithashtu të jenë të vetëdijshëm se emra që ju japin pajisjet tuaja Wi-Fi-aktivizuar, rrjetet në shtëpi dhe Shërbime (e njohur edhe si "emra miqësore") mund të jetë dallueshėm nga të tjerët jashtë shtëpisë tuaj, kështu që ju nuk duhet të përdorni Informacionin Personal, si pjesë e emrat tuaj miqësore.

Partia e tretë dhe Social Media Linked Sites

faqet e internetit Lesozoh dhe shërbime online mund të përmbajë lidhje me faqet e internetit ose shërbime online që operohen nga palët e treta. Lesozoh Produkte gjithashtu mund të përdorin ose të ofrojnë produkte dhe shërbime nga palët e treta, të tilla si një app palës së tretë që punon me një Produkt Lesozoh. Pasi ta keni lënë faqet e internetit Lesozoh dhe Lesozoh Products, aktivitetet tuaja janë qeverisur nga kushtet e përdorimit dhe privatësisë politikat e faqet e internetit të palës së tretë dhe shërbimeve online. Lesozoh nuk është përgjegjës për praktikat e intimitetit ose përmbajtjen e këtyre faqeve dhe shërbimeve online, dhe ne ju inkurajojmë që të lexoni me kujdes kushtet e përdorimit dhe privatësisë politikat e ndonjë faqe interneti dhe shërbimeve online ju vizitoni.

faqet e internetit Lesozoh dhe Lesozoh Products mund të përmbajnë karakteristika të mediave sociale, të tilla si Facebook "si" butonat. Këto karakteristika mund të mbledhë informacion në lidhje me IP adresën pajisjen tuaj, të vendosur cookies për të lehtësuar ndërveprimin me karakteristika të mediave sociale apo të lidhura me një faqe interneti social media ku ju mund të postoni informacion personal. Të gjitha ndërveprimet me karakteristika të mediave sociale janë qeverisur nga privacy policy e kompanisë social media siguruar funksion.

live Chat

Në qoftë se ju të marrë pjesë në, ose të postoni informacion në chat tonë funksionalitetin jetojnë në ndonjë faqe interneti Lesozoh, ju duhet të jenë të vetëdijshëm se informatat që ju japin nuk mund të vihen në dispozicion për të tjerët, dhe mund të lexohet, të mbledhura, dërguar ose të përdoren nga personeli i Lesozoh angazhuar në chat funksion të tilla si personeli departamentit të shërbimit të klientit dhe të menaxhimit. Ky informacion mund të përdoret gjithashtu për të ju dërgojnë mesazhe të dhënë.

Të drejtat tuaja Kushet / Shine Kalifornisë është ligj Drita

Në bazë të nenit 1798.83 të Kodit Civil Kaliforni, banorët e Kalifornisë kanë të drejtë të kërkojnë nga një biznes, me të cilin banor California ka nje marrdhenie te vertetueshme, informacione të caktuara në lidhje me llojet e informacionit personal të aksioneve të biznesit me palët e treta për qëllimet e drejtpërdrejta të marketingut nga pala e tretë dhe identitetin e palëve të treta me të cilët biznesi ka ndarë informacion të tillë gjatë vitit kalendarik menjëherë para.

Updates në këtë Privacy Policy

Ne mund të rinovuar këtë Privacy Policy nga koha në kohë, kështu që ju lutemi të shqyrtojë atë shpesh. Nëse ne ndryshuar privacy policy tonë, ne do të shpallë versionin e rishikuar këtu, me një datë të përditësuar rishikimit. Nëse bëjmë ndryshime materiale për Politika e privatësisë tonë, ne do t'ju njoftojë me email ose dukshëm të postoj një njoftim në këtë faqe interneti.

Si të na kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje vetësie lidhura apo komente në lidhje me këtë Privacy Policy, ju lutemi na kontaktoni në customerservice@Lesozoh.com.

Nëse keni ankesa ose shqetësime në lidhje me këtë Privacy Policy, ju lutemi na kontaktoni në e-mail e mësipërme. Ne i trajtojmë të gjitha ankesat në lidhje me një shkelje të ligjeve të privatësisë seriozisht. Dikush nga Lesozoh do të hetojë ankesën tuaj dhe të përgjigjet për ju brenda një kohe të arsyeshme.


WhatsApp Online Chat !