Polityka prywatności

My w Lesozoh są zobowiązani do ochrony prywatności. Naszym celem jest zapewnienie Państwu z pozytywnym doświadczeniem na naszych stronach internetowych oraz podczas korzystania z naszych aplikacji, produktów i usług, przy jednoczesnym zachowaniu dane osobowe, jak określono poniżej, bezpieczna. Nasze praktyki dotyczące prywatności są opisane poniżej. Niniejsza Polityka prywatności dotyczy wszystkich produktów Lesozoh i Lesozoh stron. Odwiedzając strony internetowe Lesozoh korzystając Lesozoh produktów lub dostarczanie nam swoich danych osobowych (zgodnie z definicją poniżej), użytkownik akceptuje i wyraża zgodę na praktyki i warunków opisanych w niniejszej Polityce Prywatności.

Lesozoh chce, aby Strony Lesozoh łatwe do nawigacji i Lesozoh produkty łatwe do użycia. Stale doskonalimy internetowe Lesozoh i Lesozoh produkty, aby były bardziej przyjazne dla użytkownika.

Dla ułatwienia, będziemy korzystać z następujących terminów w niniejszej Polityce prywatności: „Lesozoh”, „nasze”, „nas” lub „my” oznacza Lesozoh Industries, Inc. „Strony Lesozoh” obejmują wszystkie strony Lesozoh włączając, lecz nie ograniczając się do Lesozoh.com i e2accessories.com. „Lesozoh produkty” obejmuje wszystkie produkty marki i / lub usług Lesozoh i E2.

Rodzaje informacji objętych niniejszym Polityka prywatności

Lesozoh może gromadzić zarówno informacje i dane nieosobowe osobowych. „Dane osobowe” oznaczają wszelkie informacje, które mogą być wykorzystane do identyfikacji użytkownika. Niektóre przykłady danych osobowych obejmować imię i nazwisko, adres, adres e-mail i numer telefonu. „Informacja dla osobowe” oznacza informacje, które samo w sobie nie może być używany do identyfikacji użytkownika. Niektóre przykłady dane nieosobowe to dane odnoszące się do użytkowania strony Lesozoh i Lesozoh Products, preferencje językowe i Lesozoh wyświetleń strony www.

Informacje te mogą być łączone i / lub anonimowe. Gdy informacje są zbierane, jest to połączone z informacjami o innych klientów i użytkowników. Gdy informacje są anonimowe, dane osobowe są usuwane z zebranych danych i pozostałej części danych, zawierających tylko dane nieosobowe, jest dostosowana do użytku wewnętrznego lub zewnętrznego, takiego jak, na przykład, aby określić, ilu użytkowników konkretnego routera jak telewizja internetowa z obsługą w środowisku sieci domowej lub ilu użytkowników oglądany konkretnej witryny wideo lub reklamy. Zagregowane informacje, które zawiera dane osobowe uważa się za dane osobowe, dopóki nie zostanie anonimowe. Anonimowe informacje te informacje nieosobowe. Ogólnie rzecz biorąc, dane dotyczące użytkowania zebrane podczas odwiedzania stron internetowych Lesozoh lub użyj Lesozoh Products jest zarówno zagregowane i anonimowe, więc nie identyfikuje osobiście i dlatego informacje nieosobowe.

Stron Lesozoh i Lesozoh Produkty nie są kierowane do, ani nie Lesozoh świadomie zbierać dane osobowe od dzieci w wieku poniżej 13. Jeśli jesteśmy informowani, że zebraliśmy dane osobowe dziecka w wieku poniżej 13 lat, które będziemy usuwać Dane osobowe z naszych systemów. Jeśli uważasz, że możemy przypadkowo zebrane dane osobowe lub informacje z dzieckiem w wieku poniżej 13 lat, prosimy o kontakt na customerservice@Lesozoh.com.

Jak zbieramy dane

Możemy gromadzić i przetwarzać następujące dane o sobie:

Informacje podawane . Jeśli wypełniania formularzy na stronach internetowych Lesozoh lub korespondować z nami przez telefon, e-mail, czat lub w inny sposób, może być dostarczenie nam informacji o sobie, które mogą zawierać dane osobowe. Obejmuje to informacje podawane podczas rejestracji na stronach internetowych Lesozoh, zarejestrować lub zwrócić Lesozoh produkt, zapisać się do którejś z naszych usług, szukać produktu, złożenia zamówienia na stronach internetowych Lesozoh, brać udział w społecznych funkcji multimedialnych na stronach internetowych Lesozoh, wprowadzić konkurencję promocja lub badania, uczestniczyć w wydarzeniu, pobierania oprogramowania lub innych treści lub kiedy zgłosić problem ze strony Lesozoh lub Lesozoh Produktów lub w inny sposób zwrócić się o pomoc. Dane osobowe mogą dać nam podać swoje imię i nazwisko, adres, adres e-mail, numer telefonu i inne informacje kontaktowe, informacje finansowe i karty kredytowej i inne informacje, które mogą być wykorzystane do identyfikacji użytkownika.

Gromadzone przez nas informacje o tobie . Możemy automatycznie zbierać informacje podczas korzystania z Witryny Lesozoh lub Lesozoh produktów, w tym:

informacje techniczne, w tym protokołu internetowego ( „IP”) użyte do podłączenia komputera lub innego urządzenia do Internetu, typ przeglądarki i wersji, ustawienie strefy czasowej, przeglądarka plug-in rodzajach i wersjach systemu operacyjnego i platformy i języka preferencji. Ta informacja jest wszystko normalnie dostarczane przez przeglądarkę internetową, a nie konkretnie o to poproszą.

Informacja o swojej wizycie na Lesozoh stron internetowych, w tym pełnym umundurowaniu Resource Locator ( „URL”), poprzez Clickstream do iz witryn Lesozoh (w tym data i godzina); produkty, które obiekty lub szukali; Czasy reakcji strona; pobierz błędów; długość wizyt na niektórych stronach; Przejrzał; Informacje interakcji (na przykład jak przewijanie, kliknięcia i najechania myszą); i metody wykorzystywane do przeglądania od strony.

Dowolny numer telefonu lub adres e-mail używany do kontaktu obsługi klienta / usługi.

Informacje otrzymujemy z innych źródeł . Ściśle współpracujemy z osobami trzecimi, którzy świadczą usługi dla nas (w tym, na przykład, partnerów handlowych, podwykonawców, usług płatniczych oraz dostawczych technicznych, sieci reklamowych, dostawców analityki, wyszukiwania dostawców informacji, agencje informacji kredytowej) i możemy otrzymać informacje o użytkowniku od nich.

Jak wykorzystujemy informacje

Możemy wykorzystać zebrane informacje do wielu celów. Cele te będą zgodne z powodu przekazał informacje do nas lub dla celów związanych z nimi bezpośrednio. Zastosowania dokonujemy takiej informacji są następujące:

  • • Aby założyć konto na ciebie na strony Lesozoh lub Lesozoh Products.
  • • Aby ułatwić zakup Lesozoh Products.
  • • Aby uwierzytelnić wykorzystania konta lub zakupów i / lub korzystania z Produktu Lesozoh.
  • • Aby zarejestrować Lesozoh produkt w naszym katalogu produktów.
  • • Aby wykonywać nasze obowiązki wynikające z wszelkich umów zawartych między nami a wami i zapewnić dostęp do informacji, produktów i usług, które żądają od nas.
  • • Aby pomóc z obsługą klienta.
  • • Aby komunikować się i administrować uczestnictwo w promocjach klientów i badań.
  • • Aby zapewnić Produkty Lesozoh ty życzenie.
  • • Aby zapewnić Państwu informacje na temat produktów Lesozoh używanych, takich jak nowych funkcji, poprawek i ulepszeń.
  • • Aby pomóc nam rozwijać nowe produkty Lesozoh i poprawić obecne Lesozoh Products.
  • • Aby powiadomić Cię o zmianach Lesozoh stron internetowych i Lesozoh Produkty i zmian do naszych warunków i zasad.
  • • Aby zarządzać Strony Lesozoh i Lesozoh produkty dla wewnętrznych celów operacyjnych, w tym rozwiązywania problemów i analizy statystycznej danych, testów, badań i celów badawczych.
  • • Aby poprawić Strony Lesozoh i Lesozoh Produkty i zapewnić, że treść jest przedstawiona w sposób najbardziej efektywny dla Ciebie i dla Twojego komputera lub urządzenia.
  • • Aby zapewnić bezpieczeństwo strony Lesozoh i Lesozoh Products.
  • • Aby monitorować i regulować interaktywnych funkcji strony Lesozoh i Lesozoh Produkty, które można wybrać, aby uczestniczyć w tym czat dotyczącej Lesozoh Products.
  • • Aby ułatwić poruszanie się Strony Lesozoh.
  • • Do pomiaru lub zrozumieć skuteczność reklamy serwujemy wam i innym, którzy odwiedzają strony internetowe Lesozoh i dostarczyć odpowiednie reklamy spersonalizowane dla Ciebie i innych.
  • • Aby określić, które aspekty strony Lesozoh i Lesozoh produkty są najbardziej przydatne dla Ciebie i innych użytkowników stron internetowych Lesozoh i Lesozoh Products.

Dzielenie się informacjami

Pod żadnym pozorem nie możemy zrobić wynająć lub sprzedać swoje dane osobowe osobom trzecim w celach marketingowych. Mamy tylko udostępniać dane osobowe osobom trzecim w celach marketingowych, jeśli przyznano nam na to zgody. Będziemy prosić o zgodę, takimi jak odpowiedzi e-mail, opt-in box lub poprzez kliknięcie akceptacji umowy, zanim użyjemy lub udostępniać dane osobowe do celów innych niż powód podany go lub w inny sposób przewidziany przez niniejszą Polityką Prywatności.

Możemy udostępniać dane osobowe w jeden z następujących sposobów:

  • • W ciągu Lesozoh dla celów przetwarzania i przechowywania danych.
  • • z partnerami biznesowymi, dostawcami usług, upoważnieni przedstawiciele innych firm lub wykonawców w celu zapewnienia żądanej usługi lub transakcji, w tym przetwarzania zamówień, hosting stron internetowych, przechowujących informacje, zapewniając komunikację e-mail w naszym imieniu i zapewnienie wsparcia klienta. Prowadzimy jedynie te osoby trzecie, z minimalną ilością danych osobowych niezbędnych do wykonania lub dostarczenia żądanej usługi lub transakcji, a nie zezwalać osobom trzecim na korzystanie z danych osobowych w innym celu niż to, co zostało ujawnione do ciebie.
  • • z dostawcami usług, doradców lub innych osób trzecich, w zakresie niezbędnym do rozsądnie przystąpić do negocjacji lub zakończeniu połączenia, przejęcia lub sprzedaży całości lub części naszych aktywów. Jeśli Lesozoh łączy się lub nabywa lub nabyte przez inny podmiot, dane osobowe zostaną przeniesione w całości do jednostki następcy.
  • • W celu zapewnienia zgodności z przepisami prawa lub procesu sądowego (takich jak reagować na wezwania lub nakazu sądowego), do wykonania obowiązków sprawozdawczych rządowych i wykonywania naszych praw lub obrony przed roszczeniami prawnymi.
  • • W celu ochrony naszych praw lub tych innych, takich jak ochrona marki Lesozoh lub ściganiu naruszeń Lesozoh warunków użytkowania, naruszenia prawa, naruszenia praw własności intelektualnej, nadużycia stronach Lesozoh, oszustwa lub potencjalnych zagrożeń dla bezpieczeństwa osobistego.

Ponadto możemy udostępnić zagregowane i anonimowe dane nieosobowe, w tym wykorzystania danych o Lesozoh Produktów stronom trzecim do różnych celów, w tym do analizy trendów dotyczące sieci domowej i wykorzystania użytkowego, aby pokazać osobom trzecim, jak ich produkty mogą pracować z Lesozoh produktów i ogólnie poprawić siecią domową. Podjęliśmy kroki w celu zapewnienia, że ​​informacje te nie mogą być powiązane z powrotem do Ciebie i mamy wymagać od stron trzecich, aby wszystkie informacje udostępniony w anonimowej formie.

W przypadku niektórych produktów Lesozoh, Lesozoh może stanowić okazję, aby połączyć i interfejsu Lesozoh produkty z jednego lub większej liczby produktów i usług osób trzecich, które będą obejmować wymianę informacji z Twojego Lesozoh produktu z produktami firm trzecich lub usługi. W niektórych przypadkach, jeśli zakup, należy pobrać produkt lub osobie trzeciej lub usługę, która łączy się z Lesozoh Produkt może również być przedmiotem polityki prywatności takiej osoby trzeciej. Lesozoh nie ponosi odpowiedzialności za politykę prywatności partnerów zewnętrznych. Jeśli masz dostęp do Lesozoh produktu poprzez produktu przez osoby trzecie w ten sposób, użytkownik wyraża zgodę i zgadzają się z polityką prywatności takiej osoby trzeciej. Zachęcamy do uważnego przeczytania polityki prywatności i warunki korzystania z jakichkolwiek produktów firm trzecich, które łączą się Lesozoh Products.

Osobom trzecim, z którymi możemy udostępniać dane osobowe są zobowiązane do zachowania poufności informacji i nie wolno go używać do innych celów. Podejmiemy wszelkie uzasadnione kroki, aby upewnić się, że te osoby trzecie przestrzegać tych samych zasad ochrony prywatności, które rządzą naszą kolekcję swoich danych osobowych.

Dokonując zakupów w sklepie WWW Lesozoh (ów), Lesozoh wykorzystuje procesor płatności, aby zweryfikować informacje o karcie płatniczej. Informacji o karcie płatniczej jest przekazywane za pośrednictwem procesora płatności i nie są zbierane i przechowywane przez Lesozoh. Procesor płatność jest upoważniony do korzystania z tych informacji wyłącznie w celu uwierzytelnienia zakupu iw żadnym innym celu.

Marketing

Masz prawo poprosić nas nie przetwarzać dane osobowe do celów marketingowych. Poinformujemy Cię (przed zebraniem informacji osobistych), jeśli zamierzamy korzystać z danych osobowych w celach marketingowych, lub jeśli mamy zamiar ujawnić dane osobowe osobom trzecim do celów marketingowych.

Będziemy zawsze daje wyborów dotyczących danych osobowych. Niektóre wybory są przedstawiane z góry w formie obwieszczeń opt-in lub skrzynkach odbiorczych marketingu dla Ciebie lub udostępniania danych osobowych osobom trzecim. W niektórych przypadkach, gdy zezwala na to prawo, również może dać Ci wybór opt-out. „Opt-out” oznacza, że ​​masz już wybrany do Opt-in, ale później zmienił zdanie. Jedną z form opt-out, jest kliknięcie linku Wyrejestrowanie w email marketingu. Spowoduje to przejście od naszej listy e-mail marketingu. ogólna polityka Lesozoh jest mieć użytkownicy Opt-in zamiast opt-out na otrzymywanie informacji marketingowych oraz w celu umożliwienia wymiany informacji ze stronami trzecimi. Należy pamiętać, że te wybory Opt-in / opt-out nie stosuje się do otrzymania obowiązkowego internetowej, obsługi klienta lub otrzymania zamówienia lub wysyłki potwierdzeń na Lesozoh sklepu (-ów) Strona, która może okresowo odbierać chyba zrezygnować z usługi lub zamówienie.

Nowe produkty Lesozoh

Przy zakupie nowych produktów Lesozoh użyjemy tylko swoje dane osobowe do celów określonych w (i) niniejszej Polityki Prywatności oraz (ii) w każdym zgłoszeniu przewidzianym do ciebie w momencie zakupu.

Gdzie przechowuje informacje

Dane, które zbieramy od ciebie będą przechowywane w miejscach w Stanach Zjednoczonych. Mamy również korzystać z aplikacji i usług w chmurze do przechowywania i przetwarzania informacji osobistych, które mogłyby doprowadzić do informacji osobistych są przechowywane poza krajem zamieszkania, chyba że jest w USA

podejmiemy takie kroki, jakie są uzasadnione, aby upewnić się, że my i nasi operatorzy nie narusza zasady ochrony prywatności, które rządzą naszą kolekcję swoich danych osobowych. Podając nam dane osobowe, w pełni rozumie i wyraża zgodę na przekazywanie, przetwarzanie i przechowywanie Danych Osobowych poza granice swojego kraju zamieszkania, gdzie standardy ochrony danych mogą być różne, a użytkownik wyraża zgodę na ujawnienie i wykorzystywanie danych osobowych za granicę usługodawców, którzy nie mogą w pełni zgodne ze szczególnymi przepisami prawa danego kraju. Nasza polityka prywatności i nasze praktyki są zaprojektowane, aby zapewnić globalnie spójnego poziomu ochrony Danych Osobowych na całym świecie. Oznacza to, że nawet w krajach, w których przepisy przewidują mniej ochrony dla twojej informacji, Lesozoh będzie nadal obsługiwać swoje informacje w sposób określony w niniejszej Polityce prywatności i zgodnie z obowiązującym prawem.

Uzyskiwanie dostępu i aktualizacji swoich danych osobowych

Potrzebujemy waszej pomocy w utrzymaniu dane osobowe były dokładne i aktualne, więc prosimy o poinformowanie nas o wszelkich zmianach danych osobowych. można uzyskać dostęp i zaktualizować swoje dane osobowe i preferencje komunikacyjne w dowolnym momencie w jeden z następujących sposobów:

  • • Klikając odnośnik „Wypisz” w każdej wiadomości e-mail otrzymasz od nas.
  • • Poprzez wysłanie e-maila na customerservice@Lesozoh.com. Pamiętaj, aby podać swoje imię i nazwisko, adres e-mail i konkretnych informacji na temat informacji, którą chcesz zmienić lub materiału, które nie chcesz już otrzymywać.
  • • Na wielu stronach internetowych Lesozoh i Lesozoh Products, logując się do swojego konta internetowego znajdującego się na URL podany podczas rejestracji w witrynie Lesozoh.

• Będziemy szanować swoją uzasadnioną prośbę do:

  • • Popraw swoje dane, jeżeli jest niedokładna.
  • • przekazywać dane osobowe osobom trzecim.
  • • usunąć swoje dane osobowe, chyba że jesteśmy zobowiązani do utrzymywania go przez prawo.
  • • Zapewnienie ci z kopią danych osobowych, która odbyła się na naszych obecnych zapisów bez dodatkowych opłat, lub za rozsądną opłatą, jeśli muszą być dostępne zapisy z kopii zapasowych lub archiwalnych zapisów.

Odpowiemy na Państwa życzenie możliwie jak najszybciej po ich otrzymaniu. Możemy poprosić o zweryfikowanie tożsamości przed możemy działać na żądanie. Jeśli dane osobowe zostały ujawnione osobom trzecim, zgodnie z niniejszą Polityką prywatności, podejmiemy stosowne kroki, aby powiadomić osobę trzecią jakichkolwiek aktualnych informacji przekazywanych nam.

Zauważamy, że ponownie, jeśli zdecydujesz się już otrzymywać informacji marketingowych od nas, możemy nadal komunikować się z tobą o innych sprawach, takich jak aktualizacje produktów i usług dla Lesozoh zakupionych produktów i spraw obsługi klienta.

Retencja danych osobowych

Będziemy tylko zachować swoje dane osobowe do osiągnięcia celów, dla których zostały zgromadzone lub wymagane dla uzasadnionych celów biznesowych, jak opisane w niniejszej polityce prywatności lub w inny sposób dozwolony przez prawo.

Cookies, sygnalizatory WWW i inne narzędzia internetowe

Używamy automatycznych narzędzi do zbierania danych, takich jak pliki cookie, osadzone linków i widżety (łącznie „narzędzi internetowych”). Te narzędzia web zebrać pewne informacje, że Twoja przeglądarka lub urządzenie mobilne wysyła do Lesozoh stron internetowych i Lesozoh produkty, takie jak adres IP komputera, typ przeglądarki i usługodawcy. Ponadto Lesozoh mogą korzystać małe kawałki kodu nazywane internetowych radiolatarni. Web beacons pozwalają na stronie internetowej, aby przenieść lub zbieranie informacji za pośrednictwem graficznego żądanie obrazu. Pozwala Lesozoh zbierać informacje, takie jak adres strony, którą odwiedzasz, adres strony odsyłający wcześniej odwiedził, co przeglądarka lub urządzenie mobilne, którego używasz, a ustawienia wyświetlania. Lesozoh i jej partnerzy reklamowi użyciu próbników internetowych, na przykład, aby dowiedzieć się, czy reklamy na stronach internetowych Lesozoh i innych witryn, które zawierają reklamy Lesozoh jest skuteczne, czy niektóre filmy na stronach internetowych Lesozoh są oglądane.

Lesozoh mogą korzystać z narzędzi internetowych do następujących celów:

  • • Aby zidentyfikować kraj i język użytkownika i odróżnić go od innych użytkowników stron internetowych Lesozoh.
  • • Aby zapisać informacje rejestracyjne dla przyszłego wykorzystania na stronach internetowych i usług Lesozoh.
  • • Aby umożliwić badania klientów do pojawić się lub nie do klientów.
  • • Aby zoptymalizować przeglądanie przez wstępne ładowanie pewnych funkcji i usług internetowych Lesozoh na przyszłe wizyty, aby czas ładowania szybsze i bardziej efektywne.
  • • Aby zrozumieć, w jaki sposób używać i interakcji z witryn i usług Lesozoh.
  • • Aby dostosować i dostarczyć bardziej osobistych doświadczeń podczas wizyty Lesozoh stron internetowych lub stron internetowych naszych partnerów reklamowych lub podczas korzystania Lesozoh Products.
  • • Aby poprawić witryn i usług Lesozoh.
  • • Aby policzyć odwiedzających do Lesozoh stron internetowych i Lesozoh Produkty i analizowania ruchu na stronie, na przykład, ilu użytkowników doszli do stron Lesozoh z reklam na stronach partnerskich reklamowych.

Dostępne są następujące opcje dotyczące stosowania Lesozoh za narzędzi internetowych:

może odmówić przyjęcia plików cookie aktywując odpowiednie ustawienia w przeglądarce lub urządzeniu mobilnym. Jednak niektóre funkcje strony Lesozoh i Lesozoh Produkty mogą nie działać zgodnie z oczekiwaniami, jeśli wyłączyć cookies, oraz obszary, które wymagają rejestracji lub autoryzacji transakcji i przechowywać WWW Lesozoh nie będzie dostępna.

Wiele firm reklamowych są członkami Digital Advertising Alliance lub Network Advertising Initiative i zapewnić wyborów rezygnacji na swoich stronach internetowych.

Obecnie nie reagować na przeglądarce „nie śledzić” sygnały lub inne mechanizmy, które zapewniają sposób rezygnacji z gromadzeniem informacji o całej sieci stron internetowych i usług online, w których bierzemy udział. Jeśli będziemy robić w przyszłości, opiszemy jak czynimy to w niniejszej Polityce Prywatności.

W takim przypadku, jeśli klikniesz na lub wyświetlić reklamę Lesozoh na jednej ze stron internetowych naszych partnerów reklamowych i są przekierowywane lub przejdź do strony Lesozoh, partner reklamowy może postawić latarnię internetowej w przeglądarce, dzięki czemu możemy śledzić konwersje reklamy ( które pozwalają nam znać, czy reklama była skuteczna). Te web beacons pojawi się w przeglądarce, niezależnie od tego, czy odmówił przyjęcia ciasteczka lub wskazano, że nie chce być śledzone na stronach internetowych Lesozoh lub na ogół w Internecie. Jednakże są one używane tylko przez Lesozoh ograniczonego celu śledzenia konwersji reklamy i nie identyfikują Państwa osobiście w jakikolwiek sposób.

osoby trzecie mogą zbierać informacje o swoich działań online w czasie i na różnych stronach internetowych podczas korzystania Websites Lesozoh. Aby uniknąć śledzenia przez te osoby trzecie, można wykonywać wyboru powyżej, aby odrzucać pliki cookie, chociaż Lesozoh nie ma kontroli nad i nie może potwierdzić, czy te osoby trzecie cześć nie śledzić wybory przeglądarki dokonane.

Bezpieczeństwo

Staramy się utrzymywać odpowiednie zabezpieczenia administracyjne, techniczne i fizyczne mające na celu ochronę informacji zebranych przez strony Lesozoh i Lesozoh Products. Niestety, przekazywanie informacji za pośrednictwem Internetu nie jest w 100% bezpieczne. Mimo że dołożymy wszelkich starań, aby chronić swoje dane osobowe, nie możemy zagwarantować jego bezpieczeństwa; każdy transmisja odbywa się na własne ryzyko.

Ważne jest, aby pamiętać, że w przypadku korzystania z komputera lub urządzenia, które mogą być dostępne przez innych, inni ludzie mogą mieć dostęp niezaszyfrowane dane osobowe. Jeśli nie chcesz, aby informacje były dostępne dla innych, należy zachować ostrożność podczas korzystania z publicznych komputerów lub urządzeń lub przy użyciu dowolnego komputera lub urządzenia, do których użytkownicy nieupoważnione przez Was może mieć dostęp.

Zaleca się, aby podjąć wszelkie środki ostrożności w ochronie danych osobowych, gdy jesteś w Internecie. Na przykład, często zmieniać swoje hasła, użyj kombinacji liter i cyfr podczas tworzenia haseł i upewnij się, że korzystać z bezpiecznej przeglądarki. Należy również pamiętać, że nazwy, które dajesz Wi-Fi dostępne urządzenia, sieci i usług domowe (znany również jako „przyjazne nazwy”) może być wykrywany przez inne osoby poza domem, więc nie powinno się używać danych osobowych w ramach twoje przyjazne nazwy.

Trzecia partia i Social Media powiązanych stron

Lesozoh stron internetowych i usług online mogą zawierać linki do stron internetowych lub usług internetowych obsługiwanych przez osoby trzecie. Lesozoh Produkty mogą również korzystać lub oferować produkty i usługi stron trzecich, takich jak app strony trzeciej, która pracuje z Lesozoh Produktu. Po opuszczeniu stron Lesozoh i Lesozoh Produkty, twoje działania są regulowane przez warunki użytkowania i politykę prywatności stron zewnętrznych oraz usług internetowych. Lesozoh nie ponosi odpowiedzialności za politykę prywatności lub zawartość tych stron i serwisów internetowych, a my zachęcamy do uważnego przeczytania warunków użytkowania i polityki prywatności na każdej stronie i usługi online odwiedzić.

strony internetowe Lesozoh i Lesozoh Produkty mogą zawierać funkcje mediów społecznościowych, takich jak Facebook „Like” przycisków. Funkcje te mogą zbierać informacje o adresie IP Twojego urządzenia, ustaw cookies, aby ułatwić interakcję z funkcji społecznościowych lub link do strony internetowej, social media, gdzie zamieścić dane osobowe. Wszystkie interakcje z funkcji społecznościowych podlegają polityce prywatności firmy social media zapewniając funkcję.

Czat na żywo

Jeśli uczestniczysz w lub dodawać informacje do naszej funkcji czatu na żywo na każdej stronie Lesozoh, należy pamiętać, że informacje, które zapewniają nie mogą być udostępniane innym, i mogą być odczytywane, gromadzone, przekazywane lub wykorzystywane przez personel Lesozoh zaangażowanych w funkcję czatu, takie jak personel działu obsługi klienta i zarządzania. Informacje te mogą być również wykorzystywane do wysyłania niechcianych wiadomości.

Twoje Privacy Rights / czyszczenie Kalifornii Światło Prawo

Zgodnie z § 1798.83 of California kodeksu cywilnego, mieszkańcy Kalifornii mają prawo zażądać od firmy, z którą mieszkaniec Kalifornii ma ugruntowaną relacji biznesowych, niektóre informacje w odniesieniu do rodzajów informacji osobistych udziałów handlowych z osobami trzecimi przez celów marketingu bezpośredniego przez taką osobę trzecią i tożsamości stron trzecich, z którymi firma ma wspólną taką informację w czasie bezpośrednio poprzedzającym roku kalendarzowym.

Aktualizacje Polityce Prywatności

Możemy aktualizować tę politykę prywatności od czasu do czasu, więc proszę przejrzeć ją często. Jeśli zmienimy naszą politykę prywatności, zamieścimy wersję poprawioną tutaj, ze zaktualizowaną datą rewizji. Jeżeli dokonamy istotnych zmian do naszej polityki prywatności, poinformujemy Cię e-mailem lub w widocznym miejscu umieścić ogłoszenie na tej stronie.

Jak się z nami skontaktować

Jeżeli masz jakieś pytania związane z prywatnością lub komentarze dotyczące tej polityki prywatności, prosimy o kontakt na customerservice@Lesozoh.com.

Jeśli masz reklamacji lub wątpliwości dotyczących niniejszej Polityki Prywatności, prosimy o kontakt na podany powyżej adres e-mail. Traktujemy wszystkich skarg dotyczących naruszenia prawa prywatności poważnie. Ktoś z Lesozoh zbada skargi i odpowiedzi na Ciebie w rozsądnym czasie.


WhatsApp Online Chat !