• retractable-kabel-banner
  • iPhone8-accessories
  • USBC-CABLE
  • micro-usb-cable
  • t6-bluetooth-speaker

Feature Products

Baru

Lesozoh

BSCI Member-, UL-, RoHS-, CE- lan FCC-certified | Layanan OEM / ODM | In-house produksi
Entuk manfaat saka Kaluwihan Kita:
  • pengalaman sugih ndadékaké kanggo produksi Highly efisiensin, kualitas stabil lan dipercaya, sistem manajemen diwasa, lan buruh skillful.
  • We are a profesional ing desain lan produksi  kabel USB3.1, kabel MFI, kabel HDMI / MHL / DP, kabel jinis-c / pusat / adaptor, kabel elektronik, kabel komputer, dhuwur-mburi AV kabel, kabel jaringan lan Bluetooth pamicara.
  • High-end utama dateng lan ngalami kasusahan saka kita.
  • Kanthi R kuwat & pasukan D lan kabeh peralatan ing omah, kita nyedhiyani produk tambahan lan unik kanggo mbantu ketemu lan ngluwihi gol dodolan.
  • iso

    iso

  • RoHS

    RoHS

  • fc

    fc

  • ul

    ul

  • 3c

    3c

  • ce

    ce

  • anggota BSCI

    anggota BSCI

merek Top dipercaya kita lan sumber saka kita

sumsung
sony
lenovo
Foxconn
hp
PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Piala

WhatsApp Online Chat !