Tietosuojakäytäntö

Me Lesozoh sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi. Tavoitteenamme on tarjota sinulle myönteisiä kokemuksia meidän verkkosivujen ja kun käytät sovelluksia, tuotteita ja palveluja, ja samaan aikaan pitää henkilökohtaiset tiedot, kuten alla on määritelty, turvallinen. Tietosuojakäytännöistämme on kuvattu alla. Tätä tietosuojakäytäntöä kattaa kaikki Lesozoh Tuotteet ja Lesozoh sivustot. Käymällä Lesozoh sivustot käyttämällä Lesozoh tuotteet tai antaa meille henkilötietojanne (kuten määritelty jäljempänä), käyttäjä hyväksyy ja suostuu käytäntöihin, kuvatuin ehdoin tässä tietosuojakäytännössä.

Lesozoh haluaa tehdä Lesozoh sivustot helppo navigoida ja Lesozoh Tuotteet helppo käyttää. Pyrimme jatkuvasti parantamaan Lesozoh sivustot ja Lesozoh tuotteet tehdä niistä käyttäjäystävällisempiä.

Vertailun helpottamiseksi, käytämme seuraavia termejä tässä tietosuojakäytännössä: ”Lesozoh”, ”meidän”, ”meitä” tai ”me” tarkoittaa Lesozoh Industries, Inc. ”Lesozoh sivustot” sisältävät kaikki Lesozoh sivustot mukaan lukien, mutta ei rajoittuen Lesozoh.com ja e2accessories.com. ”Lesozoh Tuotteet” käsittää kaikki Lesozoh ja E2 merkkituotteita ja / tai palveluja.

Tällaista tietoa tätä tietosuojakäytäntöä

Lesozoh voivat kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja ja ei-henkilökohtaisia ​​tietoja. ”Henkilötiedot” tarkoittaa mitä tahansa tietoa, jota voidaan käyttää tunnistamiseen. Joitakin esimerkkejä henkilötiedoista ovat nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. ”Ei-henkilökohtaisia ​​tietoja” tarkoitetaan tietoja, jotka omasta ei voi käyttää käyttäjän tunnistamiseen. Joitakin esimerkkejä ei-henkilökohtaisia ​​tietoja sisältävät käyttötietoja liittyviä Lesozoh sivustot ja Lesozoh tuotteet, kieli mieltymykset ja Lesozoh verkkosivuilla sivuja.

Tiedot voidaan yhdistää ja / tai tehdään anonyymeiksi. Kun tiedot yhdistetään, se yhdistetään tietoja muista asiakkaista ja käyttäjille. Kun tiedot ovat anonyymejä, Personal Information poistetaan kerätyt tiedot ja jäljellä oleva osa tiedoista, joka sisältää vain ei-henkilökohtaisia ​​tietoja, on repurposed sisäiseen tai ulkoiseen käyttöön, kuten esimerkiksi sen määrittämiseksi, kuinka monta käyttäjää tietyn reitittimen sisältää Internet-pohjaisten televisio kotiverkossa ympäristöön, tai kuinka monta käyttäjää katsottu erityisesti verkkosivuilla videon tai mainoksen. Koottuja tietoja muun muassa henkilökohtaiset tiedot pidetään henkilökohtaisten tietojen ennen kuin se on anonyymeiksi. Nimettömiksi tietoja pidetään ei-henkilökohtaisia ​​tietoja. Yleensä käyttötietoja, kun käyt Lesozoh sivustot tai käytä Lesozoh Tuotteita on sekä yhdistettyjen nimettömiksi niin se ei tunnista sinua henkilökohtaisesti ja on siksi ei-henkilökohtaisia ​​tietoja.

Lesozoh sivustot ja Lesozoh tuotteita ei tarjota eikä Lesozoh tietoisesti kerää tietoja alle 13-vuotiaille Jos meille kerrotaan, että olemme keränneet henkilökohtaisia ​​tietoja lapsen alle 13, poistamme että henkilökohtaiset tiedot järjestelmistämme. Jos uskot olisimme epähuomiossa kerätty henkilökohtaisia ​​tietoja tai noin alle 13-vuotiaana, ota yhteyttä osoitteeseen customerservice@Lesozoh.com.

Miten keräämme

Voimme kerätä ja käsitellä seuraavat tiedot sinusta:

Itse antamasi tiedot . Jos täytät lomakkeita Lesozoh verkkosivustoja tai vastaavat meihin puhelimitse, sähköpostitse, chat tai muuten saatat antaa meille tietoja sinusta, jotka saattavat sisältää henkilökohtaisia tietoja. Tämä sisältää tietoja annat Kun rekisteröidyt Lesozoh sivustot, rekisteri tai palauttaa Lesozoh tuote, tilata tahansa palveluistamme, etsiä tuotteen, tilauksen päälle Lesozoh sivustoja, osallistua sosiaalisen median toimintoja Lesozoh sivustoja, osallistua kilpailuun , edistäminen tai kyselyn, osallistua tapahtumaan, lataa firmware tai muuta sisältöä tai kun ilmoitan Lesozoh sivustot tai Lesozoh tuotteita tai muutoin haettu tukea. Henkilötietoja annat meille saattaa sisältää nimesi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja muut yhteystiedot, rahoitus- ja luottokorttitiedot ja muita tietoja, joita voidaan käyttää henkilökohtaiseen tunnistamiseen.

Tietoja keräämme sinusta . Saatamme automaattisesti kerätä tietoja, kun käytät Lesozoh sivustot tai Lesozoh tuotteita, kuten:

Tekniset tiedot, kuten Internet Protocol ( ”IP”) osoitteen avulla voit liittää tietokoneen tai muun laitteen Internetiin, selaimen tyyppi ja versio, aikavyöhykeasetukset selainlisäosa tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmä ja alusta ja kieliasetuksiaan. Tämä tieto on kaikki tarjoavat yleensä selaimessasi, emmekä erityisesti pyytänyt sitä.

Tietoja vierailun Lesozoh sivustot, mukaan lukien koko Uniform Resource Locator ( ”url”) clickstream on, ja sen kautta Lesozoh sivustot (kuten päivämäärä ja kellonaika); tuotteita voit katsella tai hakenut; sivu vasteajat; Latausvirheet; pituus käyntien tiettyjen sivujen; katsottujen videoiden; sivu vuorovaikutuksen (kuten vieritys, klikkaukset ja hiiri villapaidat); ja menetelmistä selata pois sivulta.

Tahansa puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen käyttää yhteyttä asiakaspalveluun / palvelu.

Saamamme tiedot muista lähteistä . Teemme tiivistä yhteistyötä kolmansien osapuolten, jotka tarjoavat palveluja meille (mukaan lukien esimerkiksi, liikekumppaneiden, alihankkijoiden teknisissä, maksu- ja jakelupalvelut, mainonta verkkojen analytiikkatoimittajat, hakutiedot tarjoajat, luottotietoyrityksissä) ja saisimme tietoja sinusta heiltä.

Miten käytämme tietoja

Voimme käyttää kerättyjä tietoja useisiin tarkoituksiin. Näihin tarkoituksiin ovat yhdenmukaisia ​​syy annoit tiedot meille tai suoraan liittyvän tarkoitukseen. Käyttötarkoitusten teemme tällaisia ​​tietoja ovat seuraavat:

  • • Voit luoda tilin teille Lesozoh sivustot tai Lesozoh tuotteet.
  • • Helpottaa oston Lesozoh Products.
  • • Tunnistaaksesi käyttö tilin tai hankinnan ja / tai käyttöä Lesozoh tuotteen.
  • • Voit rekisteröidä Lesozoh Tuotteen tuote tietokantaan.
  • • Voit suorittaa velvoitteemme, jotka johtuvat sopimuksista sinun ja meidän ja antaa sinulle tietoa, tuotteita ja palveluja, jotka pyydät meiltä.
  • • Auttaa asiakastukea.
  • • kertoa siitä ja hallinnoida osallistumisesta asiakkaan tarjouksia ja kyselyjä.
  • • Tarjota Lesozoh Tuotteet pyydät.
  • • Antaa sinulle tietoa Lesozoh Tuotteet käytät, kuten uusia ominaisuuksia, korjauksia tai päivityksiä.
  • • Jos haluat auttaa meitä kehittämään uusia Lesozoh tuotteita ja parantaa nykyisiä Lesozoh tuotteet.
  • • ilmoittaa sinulle muutoksista Lesozoh sivustot ja Lesozoh Tuotteet ja muutoksia tai ehtojen ja politiikkaa.
  • • Jos haluat hallita Lesozoh sivustot ja Lesozoh tuotteet sisäisiin toiminnallisiin tarkoituksiin, kuten vianmääritys, data ja tilastollinen analyysi, testaus-, tutkimus- ja tutkimuksen tarkoituksiin.
  • • Parantaa Lesozoh sivustot ja Lesozoh tuotteet ja varmistaa, että sisältö on esitetty mahdollisimman tehokkaasti teille ja tietokoneen tai laitteen.
  • • Jotta turvallisuuden varmistamiseksi Lesozoh sivustot ja Lesozoh tuotteet.
  • • seurata ja säädellä vuorovaikutteisia ominaisuuksia Lesozoh sivustot ja Lesozoh tuotteita, joita et voi halutessaan osallistua, kuten live chat liittyvät Lesozoh tuotteita.
  • • Jotta voit navigoida Lesozoh sivustot.
  • • mittaamaan tai ymmärtää tehokkuus mainonnassa palvelemme teitä ja muita, jotka käyvät Lesozoh sivustot ja osuvia henkilökohtaista mainontaa teille ja muille.
  • • Voit selvittää näkökohtia Lesozoh sivustot ja Lesozoh tuotteet ovat eniten hyötyä sinulle ja muille käyttäjille Lesozoh sivustot ja Lesozoh tuotteet.

Tietojen jakaminen

Missään tapauksessa me vuokraa tai myy henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin. Me vain jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin, jos olet antanut meille luvan tehdä niin. Me kysyä lupaa, kuten sähköpostitse vastaus, opt-in-ruutuun tai napsauttaa sopimuksen hyväksymistä, ennen kuin käytämme tai jaa henkilökohtaisia ​​tietoja muuhun tarkoitukseen kuin syy annoit sen tai toisin säädetä tässä tietosuojakäytännössä.

Voimme jakaa henkilötietoja seuraavin tavoin:

  • • sisällä Lesozoh varten tietojenkäsittely- tai varastoinnin aikana.
  • • Kun liikekumppaneita, palveluntuottajat, valtuutetun kolmannen osapuolen edustajien tai urakoitsijoiden tarjota pyydetyn palvelun tai tapahtuman, kuten tilausten käsittelyä, hosting sivustoja, tallentamiseen tietoja, jotka tarjoavat sähköpostiliikennettä puolestamme ja asiakastuen tarjoaminen. Me vain antaa näille kolmansille osapuolille kanssa vähimmäismäärä henkilökohtaisia ​​tietoja tarpeen täydentää tai pyydetyn palvelun tai tapahtuman, emmekä salli kolmansien osapuolten käyttää asiakkaan henkilötietoja käytetään eri tarkoitukseen kuin mitä oli esitetty teille.
  • • palveluntuottajien, neuvonantajien tai muiden kolmansien osapuolten siinä määrin kuin kohtuudella tarpeen jatkaa neuvottelun loppuun sulautumisen, hankinta tai myynti kokonaan tai osittain meidän omaisuutta. Jos Lesozoh sulautuu tai hankkii tai ostaa toinen taho, henkilökohtaiset tiedot siirrettäisiin kokonaisuudessaan jatkajalle kokonaisuus.
  • • Jos haluat noudattaa lakia tai oikeudellinen prosessi (kuten vastaaminen haasteet tai oikeuden määräykset), noudattaa hallituksen raportointivelvollisuudet ja käyttää meidän laillisia oikeuksia tai puolustaa vastaan ​​oikeudellisia vaateita.
  • • Jos haluat suojella laillisia oikeuksia tai toisten, kuten suojella Lesozoh tuotemerkin tai loukkaamisen tutkiminen Lesozoh käyttöehtojen rikkomuksiin, rikkoa immateriaalioikeuksia, väärinkäyttö Lesozoh sivustot, petos tai mahdollisia uhkia henkilökohtaisen turvallisuuden.

Lisäksi voimme jakaa koostettuja nimettömiksi ei-henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten käyttötietoja Lesozoh tuotteet, kolmansien osapuolten kanssa eri tarkoituksiin, muun muassa analysoida trendejä noin kotiverkko ja työkäyttöön, osoittaa kolmansille osapuolille, miten niiden tuotteet voisivat toimia jossa Lesozoh tuotteet ja yleisesti parantaa kotiverkko. Olemme varmistaneet, että näitä tietoja ei voida yhdistää sinuun ja tarvitsemme kolmansien osapuolten pitää kaikki jaetut tiedot sen koostemuodossa.

Tiettyjen Lesozoh tuotteiden Lesozoh voi tarjota mahdollisuuden voit kytkeä ja käyttöliittymä Lesozoh tuotteet yhden tai useamman kolmannen osapuolen tuotteita ja palveluita, joihin osallistuvat tietojenvaihtoon omalta Lesozoh tuotteen kanssa kolmannen osapuolen tuotetta tai palvelua. Joissakin tapauksissa, jos ostaa, käyttää tai ladata kolmannen osapuolen tuote tai palvelu, joka liittää tietokoneen Lesozoh tuotteen, voit myös tulla tällä tavoin kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöön. Lesozoh ei vastaa tietosuojakäytännöistä kolmannen osapuolen kanssa. Jos avaat Lesozoh Tavaroiden kolmannen osapuolen tuote tällä tavalla, suostut ja hyväksy yksityisyyden suoja kolmannen osapuolen. Kehotamme teitä lukemaan huolellisesti tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot kolmannen osapuolen tuotteita, jotka yhdistävät Lesozoh tuotteita.

Kolmansille osapuolille, joiden kanssa jaamme henkilökohtaisia ​​tietoja tarvitaan pitämään tiedot luottamuksellisina ja niitä kielletään käyttämästä tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen. Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimenpiteisiin varmistaakseen, nämä kolmannet osapuolet noudattavat samoja yksityisyyden periaatteita, jotka ohjaavat kokoelma henkilökohtaisia ​​tietoja.

Tehdessään ostoksia Lesozoh sivuston myymälän (s), Lesozoh käyttää maksu-prosessori tarkistaa maksukortin tietoja. Maksukortin tiedot läpi maksuun prosessori ja ei kerätä tai tallentamia Lesozoh. Maksu-prosessori on oikeus käyttää näitä tietoja ainoastaan ​​todentamaan ostoksesi eikä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Markkinointi

Sinulla on oikeus pyytää meitä olemaan käsitellä henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin. Kerromme teille (ennen kerätä käyttäjän henkilötietoja), jos aiomme käyttää henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin, tai jos aiomme paljastaa käyttäjän henkilötietoja kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin.

Tulemme aina Saat valita henkilökohtaisia ​​tietoja. Valintoja on esitetty etukäteen muodossa opt-ilmoituksissa tai hyväksymisen laatikot markkinoinnin sinulle tai jaat henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansille osapuolille. Tietyissä tapauksissa, joissa lain sallimissa rajoissa, myös voi antaa sinulle mahdollisuuden kieltäytyä. ”Opt-out” tarkoittaa olet jo valinnut opt-in, mutta myöhemmin muutat mielesi. Yksi muoto opt-out tulevalla linkillä on markkinoinnin sähköpostitse. Tämä vie pois markkinoinnin postituslistalle. Lesozoh käytäntönä on saada käyttäjille Ota käyttöön, eikä opt-out, markkinointimateriaalin vastaanottamisen ja sallia tietojen jakamista kolmansien osapuolten kanssa. Huomaa, että nämä opt-in / opt-out Valinnat eivät koske vastaanottamisesta pakollisten verkkosivuilla, asiakaspalveluun tai vastaanottamisen järjestyksen tai merenkulun vahvistukset Lesozoh sivuston store (s), joka saattaa tulla ajoittain ellet peruuta palvelua tai tilata.

Uusi Lesozoh tuotteet

Kun ostat uuden Lesozoh Tuotteet, käytämme vai henkilötietojasi esitettyihin tarkoituksiin (i) tässä Tietosuojakäytännössä ja (ii) ilmoituksista tarjotaan asiakkaalle ostohetkellä.

Jossa Tallennamme tiedot

Tiedot, jotka keräämme sinusta säilytetään paikoissa Yhdysvalloissa. Käytämme myös pilvi-pohjaisten sovellusten ja palveluiden tallentaa ja käsitellä henkilötietojasi, mikä voi johtaa käyttäjän henkilötietoja tallennetaan ulkopuolella asuinmaan, ellei se on Yhdysvaltain

Tulemme toteutettava sellaiset ovat kohtuullisia varmistaa me ja palveluntarjoajat eivät loukkaa yksityisyyttä periaatteet, joita meidän kokoelma henkilökohtaisia ​​tietoja. Antamalla henkilötietosi meille, ymmärrät ja suostumusta siirtämiseen, käsittelyyn ja varastointiin Personal Information ulkopuolella oman asuinmaansa jossa tietosuojanormit voi olla erilainen, ja suostut luovuttaminen ja käyttö henkilötietojanne ulkomaille palveluntarjoajat, jotka eivät täysin noudata erityistä maasi lakeja. Tietosuojakäytäntömme ja toimintatapojamme on suunniteltu tarjoamaan globaalisti yhtenäisen suojan Henkilökohtaisten tietojen kaikkialla maailmassa. Tämä tarkoittaa, että jopa maissa, joiden lainsäädäntö sisältää vähemmän suojaa tietoja, Lesozoh edelleen käsitellä tietoja kuvatulla tavalla tässä tietosuojakäytännössä ja noudattaa kaikkia soveltuvia lakeja.

Pääsy ja päivittäminen Personal Information

Tarvitsemme apuasi henkilökohtaisia ​​tietojasi oikein ja ajan tasalla, joten ilmoita meille kaikista muutoksista henkilökohtaisia ​​tietoja. Voit käyttää ja päivittää käyttäjän henkilötietoja ja viestinnän milloin tahansa seuraavilla tavoilla:

  • • Klikkaamalla ”Peruuta” -linkkiä kaikki sähköpostin saat meiltä.
  • • Lähettämällä sähköpostia osoitteeseen customerservice@Lesozoh.com. Muista liittää mukaan nimi, sähköpostiosoite ja erityiset olennaiset tiedot tiedot haluat muuttaa tai materiaalia, jota et enää halua vastaanottaa.
  • • Monille Lesozoh sivustoille ja Lesozoh tuotteet, kirjautumalla online tilille sijaitsevat URL annoit varten Lesozoh verkkosivuilla.

• Me kunnioitamme kohtuullinen pyyntö:

  • • Korjaa tiedot, jos se on epätarkka.
  • • siirtää henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle.
  • • Poista käyttäjän henkilötietoja, ellemme on säilytettävä edellä sille laissa.
  • • Antaa sinulle kopion Personal Information pidetty nykyisen kirjaa veloituksetta tai kohtuullista korvausta, jos tietoja on käsiksi varmuuskopioida tai arkistoida kirjaa.

Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman nopeasti saatuaan. Saatamme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi, ennen kuin voimme toteuttaa pyyntösi. Jos henkilökohtaisia ​​tietoja on annettu kolmannelle osapuolelle tämän Privacy Policy, ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin ilmoittaa kolmannelle osapuolelle päivitettyjä tietoja annat meille.

Toteamme jälleen, että jos haluat enää vastaanottaa markkinointitietoja meiltä, ​​voimme silti kommunikoida sinulle muista asioista, kuten tuotteiden ja palveluiden päivitykset Lesozoh Tuotteet olet ostanut ja asiakastukea kysymyksissä.

Henkilötietojen säilyttämiselle

Me vain säilyttää henkilökohtaisia ​​tietoja niihin tarkoituksiin, joihin ne on kerätty tai tarpeen lailliseen liiketoimintaan kuvatulla tässä tietosuojakäytännössä tai muuten lain sallimissa rajoissa.

Evästeitä, jäljitteitä ja muut Web Tools

Käytämme automaattisia tiedonkeruuvälineitä kuten evästeitä, upotettuja linkkeihimme ja widgetit (yhdessä ”web-työkalut”). Nämä web-työkalut kerätä tiettyjä tietoja, selaimen tai mobiililaitteen lähettää Lesozoh sivustot ja Lesozoh tuotteet, kuten tietokoneen IP-osoitteen, selaimen tyypin ja palveluntarjoajan. Lisäksi Lesozoh voivat käyttää pieniä paloja koodi kutsutaan jäljitteiden. Verkkojäljitteet mahdollistavat verkkosivusto siirtää tai kerätä tietoa graafinen ilme pyynnön. Tämä mahdollistaa Lesozoh kerätä tietoja, kuten osoitteen sivun mukaan, osoite viittaussivulla aiemmin käynyt, mitä selainta tai mobiililaitteella käytät, ja näytön asetukset. Lesozoh ja sen mainonnan kumppanit käyttävät jäljitteitä esimerkiksi selvittää, jos mainonta Lesozoh sivustot ja muut sivustot, jotka sisältävät Lesozoh mainoksia on tehokas, tai jos tietyt videoita Lesozoh sivustot ovat katsellaan.

Lesozoh voivat käyttää web-työkalut seuraaviin tarkoituksiin:

  • • Tunnistaa käyttäjän maata ja kieltä sekä erottaa sinut muista käyttäjistä Lesozoh sivustoja.
  • • Jos haluat tallentaa rekisteröintitiedot tulevaa käyttöä koskevat Lesozoh verkkosivustoja ja palveluja.
  • • Jotta asiakaskyselyjä näkyvän tai ei näy asiakkaille.
  • • Saat parhaan selaamista Esijännittämällä tietyt piirteet Lesozoh sivustoja ja palveluita tulevilla vierailuilla tehdä latausaikoja nopeampaa ja tehokkaampaa.
  • • Ymmärtää, miten käytät ja vuorovaikutuksessa Lesozoh sivustoja ja palveluja.
  • • muokata ja antaa sinulle enemmän omakohtaisia ​​kokemuksia käydessään Lesozoh verkkosivustoja tai mainoskumppanimme verkkosivuilla tai käytettäessä Lesozoh tuotteet.
  • • Parantaa Lesozoh sivustot ja palvelut.
  • • Jos haluat laskea kävijöitä Lesozoh sivustot ja Lesozoh tuotteet ja analysoida verkkosivujen liikenteen, kuten kuinka paljon kävijöitä tullut Lesozoh sivustot mainoksista mainonnan kumppani verkkosivuilla.

Sinulla on seuraavat valintoja Lesozoh käytti web-työkalut:

Voit estää evästeet aktivoimalla vastaava asetus selaimessa tai mobiililaitteella. Kuitenkin jotkut piirteet Lesozoh sivustot ja Lesozoh tuotteet eivät ehkä toimi suunnitellusti, jos estät evästeet, ja alueet, jotka vaativat rekisteröintiä tai todentaminen ja Lesozoh sivuston tallentaa liiketoimet eivät ole käytettävissä.

Monet mainostoimistot ovat jäseniä Digital Advertising Alliance tai Network Advertising Initiativen ja antaa opt-out valintoja verkkosivuillaan.

Emme tällä hetkellä vastaa verkkoselaimen ”eivät seuraa” muut signaalit järjestelmänsisäisiä menetelmä jättäytyä tietojen kerääminen halki verkostojen sivustoja ja verkkopalveluja, joissa olemme mukana. Jos teemme niin tulevaisuudessa, kerrotaan miten teemme niin tässä tietosuojakäytännössä.

Siinä tapauksessa, jos klikkaat tai katsella Lesozoh mainos yksi mainoskumppanimme verkkosivustojen ja ohjataan tai mene Lesozoh verkkosivuilla, mainonta kumppani voi sijoittaa jäljityskuvakkeen selaimessasi jotta voimme seurata mainonnan tuloksia ( mikä meille, jos mainos oli tehokas). Nämä jäljityskuvakkeita näkyvät selaimessa riippumatta siitä, onko sinulla kieltäytyneet hyväksymästä evästeitä tai ilmoittanut, että et halua seurata osoitteessa Lesozoh sivustot tai Internetissä yleisesti. Ne ovat kuitenkin vain käyttävät Lesozoh rajoitetussa tarkoituksessa seurata mainonnan tuloksia eivätkä tunnistaa käyttäjää millään tavalla.

Kolmannet osapuolet voivat kerätä tietoa online-toimintaan eri ajankohtina ja eri verkkosivustoja, kun käytät Lesozoh sivustot. Paikantamisen välttämiseksi nämä kolmannet osapuolet, voit käyttää valintoja yllä hylkäämään evästeet, vaikka Lesozoh ei valvo eikä voi vahvistaa, ovatko nämä kolmannet osapuolet kunnioittavat eivät seuraa selaimen valintoja olet tehnyt.

turvallisuus

Pyrimme pitämään kohtuullisia hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä takeet suunniteltu suojaamaan keräämät tiedot Lesozoh sivustot ja Lesozoh tuotteet. Valitettavasti tiedonsiirron Internetin kautta ei ole 100% varma. Vaikka teemme parhaamme suojaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, emme voi taata sen turvallisuutta; lähetyksille on omalla vastuulla.

On tärkeää huomata, että jos käytät tietokonetta tai laitetta, jota voidaan käyttää muiden, muut ihmiset saattavat pystyä käyttämään salaamattomia henkilökohtaisia ​​tietoja. Jos et halua tietojasi muiden käytettävissä, varovaisuutta julkisia tietokoneita tai laitteita tai millä tahansa tietokoneella tai laitteella, johon käyttäjät luvattoman sinun voi olla pääsy.

Suosittelemme, että kaikin suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi, kun olet Internetissä. Muuta esimerkiksi salasanoja usein käyttää sekä kirjaimia että numeroita luodessaan salasanoja, ja varmista, että käytät turvallista selainta. Sinun tulisi myös olla tietoisia siitä, että nimet, jotka annat Wi-Fi-yhteensopivia laitteita, kodin ja -palvelut (tunnetaan myös nimellä ”lempinimet”) voi olla havaittavissa muiden kodin ulkopuolella, joten sinun ei pitäisi käyttää henkilötietoja osana ystävällinen nimet.

Kolmannen osapuolen ja sosiaalinen media Linkkisivut

Lesozoh sivustot ja verkkopalvelut voivat sisältää linkkejä tai online-palveluja kolmansien osapuolten. Lesozoh Tuotteet voi myös käyttää tai tarjota tuotteita ja palveluita kolmansilta osapuolilta, kuten kolmannen osapuolen sovellus, joka tekee yhteistyötä Lesozoh tuotteen. Kun jätät Lesozoh sivustot ja Lesozoh Products, sinun toimintaa ohjaavat käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt kolmannen osapuolen sivustoista ja verkkopalveluista. Lesozoh ei ole vastuussa yksityisyyden tai sisällöstä näiden sivustojen ja online-palveluja, ja sinun kannattaa lukea huolellisesti käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt tahansa verkkosivuilla ja online-palvelu käyt.

Lesozoh sivustot ja Lesozoh tuotteet saattavat sisältää sosiaalisen median ominaisuuksia, kuten Facebookin ”Like” painikkeet. Nämä tekijät voivat kerätä tietoja laitteen IP-osoitteen, asettaa evästeitä helpottamaan vuorovaikutusta sosiaalisen median ominaisuuksia tai linkin voit sosiaalisen median sivusto, jossa voit lähettää henkilökohtaisia ​​tietoja. Kaikki vuorovaikutus sosiaalisen median ominaisuuksia säätelevät yksityisyysperiaate sosiaalisen median tarjoavan yrityksen ominaisuus.

live-Chat

Jos osallistut julkaistavaksi tietoja meidän live chat toimintoja tahansa Lesozoh verkkosivuilla, sinun on hyvä tietää, että antamasi tiedot voidaan saattaa muiden käyttöön, ja ne voidaan lukea, kerätä lähetetty tai käyttämät Lesozoh osallistuneiden henkilöiden chat-toiminto kuten asiakaspalveluumme henkilöstön ja johdon. Nämä tiedot voitaisiin käyttää myös lähettää sinulle pyytämättä viestejä.

Tietosuojaoikeuksistaan ​​/ Kalifornian Shine Light laki

§ 1798,83 Kalifornian siviililain asukkaat Kalifornia on oikeus vaatia yritykseltä, jonka kanssa Kaliforniassa asuva on vakiintunut liikesuhde, tiettyjä tietoja suhteessa tyyppisiä henkilökohtaisia ​​tietoja yrityksen osakkeita kolmansille osapuolille suoramarkkinointiin kyseisen kolmannen osapuolen ja identiteetit kolmannet osapuolet, joille liiketoiminta on jaettu tällaisia ​​tietoja aikana välittömästi edellisen kalenterivuoden.

Päivitykset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain, joten lue sitä usein. Jos muutamme Privacy Policy, laitamme tarkistettu versio täältä sekä päivitetyt tarkistusajankohta. Jos teemme merkittäviä muutoksia meidän Privacy Policy, ilmoitamme sinulle sähköpostitse tai näkyvästi lähettää ilmoituksen tällä sivustolla.

Yhteydenotot

Jos sinulla on tietosuojaan liittyviä kysymyksiä tai kommentteja, jotka liittyvät tähän Privacy Policy, ota yhteyttä osoitteeseen customerservice@Lesozoh.com.

Jos olet valituksia tai huolia tästä tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä yllä sähköpostiosoite. Kohtelemme valituksia rikkomisena tietosuojalaeista vakavasti. Joku Lesozoh tutkii valituksesi ja vastata sinulle kohtuullisessa ajassa.


WhatsApp Online Chat !